Horoscop 14 noiembrie. Iată ce ne spun astrele, în viziunea lui Radu Ștefănescu.

BERBEC Se pare că ai una dintre cele mai favorabile zile ale săptămânii, în care te bucuri de sănătate şi eşti vesel şi cu zâmbetul pe buze, aparent fără vreun motiv evident, sau o logică oarecare! La serviciu ești dinamic și optimist, nu lăsa să treacă această formă bună a ta, fără să punctezi, să obții un avantaj profesional.

TAUR Totul trece, nu spera şi nu ai teamă! Astăzi poţi ataca cu succes problemle materiale, cele urgente, cotidiene. Este un prilej bun pentru cumpărături de iarnă. Cumpără acum, mâine e mai scump! Dacă este vorba despre materiale, materii prime, încearcă să obții aceleași prețuri unitare din trecut. Poate nu este greu, dacă ai furnizori de lungă dată, promite că o să stabiliți alte prețuri pentru anul 2019.  

GEMENI Prea multe veşti negative, prea multe eşecuri, tragi tu concluzia veştilor din presă. Nu e adevărat, lumea este aşa cum o priveşti, nici mai rea, nici mai bună. Ocupă-te de problemele tale de serviciu, de muncă. Sigur că ești revoltat de ceea ce se întâmplă, ai dreptate. Dar demonstrațiile se fac în weekend, nu la locul de muncă!

RAC Ambianţa zilei de astăzi este plăcută şi relativ liniştită. Crezi că poţi aborda unele persoane, că ai putere de convingere. Este doar o părere, deci trebuie să dai dovadă de prudenţă! Nu te duce să rezolvi probleme la ghișeele statului. Este o cauză pierdută, trebuie să-ți faci mare curaj pentru asta. Nu, astăzi!

LEU Ai ceva îndoieli, dubii, în ceea ce priveşte unele relaţii de serviciu.Rămâi la pândă, stăpân pe reflexele tale de fiară de pradă şi încearcă să aduni mai multe informaţii despre situaţie. Concedieri, sau angajări suplimentare? Asta este chestiunea, stimabililor! O firmă sănătoasă, în creștere, angajează, nu mult, dar edificator.

FECIOARĂ Efortul din ultimul timp şi oboseala cronică se fac simţite astăzi.  Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te doar de problemele curente, cele obișnuite. Nu exagera când nu trebuie. Astăzi evită orice activitate în plus, chiar dacă ți se promit bani suplimentari. Amână, mâine este o altă zi!

 

BALANŢĂ Ai multe pe cap, activitatea ta la serviciu este densă și obositoare. Dar, ai unele succese care te bucură. După orele de serviciu, care trec repede, trebuie să faci puţin sport la sală, masaj şi sauna. Trebuie, periodic, să “încălzeşti maşinăria”. Ai grijă de corpul tău şi el te va servi bine! 

SCORPION Astăzi te simţi în formă, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele profesionale care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Dacă practici o profesie, sau meserie liberală, întreabă-ți contabilul și avocatul cum să te descurci în jungla de legi ale unui stat corupt, care își devoreză întreprinzătorii.

SĂGETĂTOR Eşti pe cale să iei decizii bune şi inspirate în ceea ce privește munca ta! Conjunctura este favorabilă şi dacă reuşeşti  să şi respecţi propriile hotărâri, rezultatul poate fi foarte bun! La serviciu ești optimist și reușești să imprimi un curs bun general, profitabil. Investește în optimism, dividende garantate!Însă, nu pleca la drum lung!

CAPRICORN O zi mai dificil de gestionat pentru că este plină de mici probleme, mari devoratoare de timp. Iar, timpul, este bani!Curaj, apucă-te de treabă, dar fixează şi o ordine de priorităţi!Nu încerca să o iei pe o scurtătură financiară, leneșul mai mult aleargă și scumpul mai mult păgubește!Nu vrei să verifici proverbul, nu-i așa?

VĂRSĂTOR Se schimbă vremea, se schimbă şi părerile tale. Astăzi vezi cu ochi noi pe cei din jurul tău. Trebuie să faci o pauză, să te odihneşti şi mai ales să modifici în bine atitudinea ta, față de colegii de la birou. Explică că nu te simți excelent, nimic cu sănătatea, ai niște probleme cu părinții/copiii. Te fapt, nu poți să-i suferi, dar poți să le spui asta?

PEŞTI Dimineaţa, la serviciu, e densă şi aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Nu mai pierzi timpul, ești pe drumul cel bun, ți-ai fixat repere bune, la muncă. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă: o veste bună, mai pe seară. Şi poate şi o distracție plăcută!