BERBEC 

Astăzi nu uita că este vineri, 13, chiar dacă nu ești superstițios! Poate te grăbeşti să pleci în weekend, pe seară, dar nu uita să faci cele necesare unor bune relaţii sociale, fără să fii convenţional! Nu incepe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece vei fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul şi apoi ţi se pare că ai uitat ceva. Nimic nu este nou sub soare, lucrurile se uită pentru că nu este nimeni sa-ţi amintească de ele… Déja vu!

 

TAUR 

  Poţi şi trebuie să faci eforturi concentrate ca să-ţi salvezi programul tău din această zi de vineri, 13. Trimite mesaje, dă telefoane, intră pe net, ai atâtea de făcut! Nu uita că dacă prevalezi faţă de alţii, dacă îi controlezi – acest lucru nu îţi aduce nici siguranţă, succes sau satisfacţie. Autocontrolul, stăpânirea de sine şi autodepăşirea, permanenta perfecţionare sunt singurele căi care contează.

 

GEMENI 

Calmul tău relativ se hraneşte din aer şi soare, din foşnet de frunze. Mintea ta trebuie să descarce principiile negative. În această zi de vineri, 13 trebuie să te gândeşti numai la lucruri bune! Pe plan emoţional, nu te repezi, din nou, să faci promisiuni şi să cataloghezi oamenii şi faptele. Fă ceva bun pentru cineva din jurul tău, din familie, fără să ştie. Fă-i o surpriză plăcută! Bucuria pe care o produci se întoarce asupra ta amplificată. Bine faci, bine găseşti!

 

RAC  

Bănuitor cum eşti, vezi comploturi şi intrigi peste tot, doar este vineri, 13. Complotul este făcut atăzi de o alinaţă de prieteni, care te invită la o petrecere! Relaxează-te, e de bine! Simţi o oarecare presiune a evenimentelor care te obligă să-ţi organizezi efortul în viaţa sentimentală. Poate se apropie un obstacol de trecut… Trebuie să faci aranjamentele necesare, să iei deciziile care se impun, chiar să faci mici cumpărături, cadouri, pentru efortul de ordonare a activităţii!

 

LEU   

Eşti stăpân pe situație, ca un rege în castelul său. Zâmbeşte larg şi participă la petrecerile primăverii! Nu ai timp de enervări, sau de tristeţi fără motiv! Trebuie să încerci să te relaxezi mai mult şi să te culci mai devreme. Pe plan sentimental, fie că eşti celibatar sau nu, seducţia şi buna dispoziţie sunt coordonatele zilei. Dacă vrei să cucereşti pe cineva, trebui să-l faci să râdă, spune un vechi proverb din Orient.

 

FECIOARĂ  

 Astăzi norocul iţi surâde, dar nu uita că este vineri, 13! Îţi faci planuri peste planuri, dar vacanţa această mică, de weekend, trece repede. Relaxează-te, încearcă să fii mai “zen”! Astăzi poți să ceri un favor sau o inlesnire de la anturaj, adica de la prieteni sau de la familie, acestea fiind domeniile favorizate! Mâncare mexicana sau polineziana, paste italienesti, vinuri frantuzesti si gin englezesc sunt opţiunile tale pentru o cina festivă in doi, mai pe seară! Gusturi cosmopolite, întro Românie care uită tradiția.

 

BALANŢĂ 

  E momentul să schimbi ceva din ceea ce vrei să faci în această zi de vineri, 13. Planurile tale ambiţioase sunt obositoare, iar pe această vreme care trage la lene și astenie de primăvară trebuie să te odihneşti mai mult! Astăzi evita schimbările bruste de program. O realizare care te bucură în mod deosebit, mai ales că este rezultatul unor eforturi trecute. Numeroase planete, adică vreo patru, îţi sunt favorabile aşa că poţi să-ţi realizezi unele dorinţe.

 

SCORPION  

La cumpărături, este vineri, zi de cumpărături săptămânale, chiar dacă este 13. Cruță-te mai mult, cu eleganta si diplomatie!  Pe de altă parte, viata ta sentimentala nu este suficient de intensa pe cat ai dori. In orice caz, trebuie sa dai dovada de discretie, diplomatie si eleganta. Iluziile pe care ti le-ai facut in ceea ce privea pregatirea, bunul simţ si eleganţa unor persoane din jurul tău se spulbera azi ca fumul de tigara! 

 

SĂGETĂTOR  

Ascultă cu atenţie pe cei din jurul tău. Nu mai privi în jos, uită-te în ochii lor, câştigă-le încrederea. Nu uita de cei care te-au ajutat, îți vor binele, fii drăguţ şi apropiat cu ei! Stelele sunt cam glumeţe și îți pregătesc o întreaga telenovelă cu intrigi, marturisiri si declaratii infocate.  Dacă iti place genul… Nu uita că in dragoste, ca si in politica, este relativ uşor sa castigi increderea, dar este extrem de greu sa-ti respecti promisiunile facute! 

 

CAPRICORN

Faci eforturi prea mari pentru vremea asta, mai prudent, este vineri 13! Perioada ta de odihnă se continuă, te pregăteşti pentru eforul pe care îl anticipezi. Eşti mai rezonabil, mai raţional şi mai tolerant decât de obicei, aşa că poţi face ceva şi pentru tine. Renunţă la un obicei prost, sau măcar începe să renunţi. Răreşte ţigaretele, de exemplu. Pe plan sentimental ziua de astăzi, aflată sub semnul pasiunii, poate deschide o poartă către o lume nouă, unde visurile se pot concretiza. 

 

VĂRSĂTOR 

Poate pleci la drum, sau te pregăteşti de plecare. Vezi cum te îmbraci şi ce iei cu tine. Ai o zi vesela, cu multă lume în jur, te relaxezi şi faci planuri. Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri, este vineri 13, lucrurile se pot încurca din te miri ce.  Ziua de astăzi, perioada dimineţii, este un bun prilej să recapeţi iniţiativa în ceea ce priveşte interesele tale. Este, de asemenea o perioadă propice pentru relansarea unor proiecte mai vechi, dar nu pentru închiderea, finalizarea lor. Călătoriile şi drumurile scurte rămân în continuare bine aspectate.

 

PEŞTI 

Nu te dispersa, păstrează-ţi obiectivele! Te zbaţi să înţelegi ce se întamplă şi ai frustrari, ba chiar griji. Ziua de vineri 13 îţi aduce unele răspunsuri, alte întrebări şi o invitaţie la un spectacol, film, sau o petrecere, o ocazie socială! Trebuie să recuperezi timpul pierdut; de asemenea este bine să reconfirmi înţelegerile şi promisiunile făcute, cele care îţi convin, binânţeles – în sensul verificării dacă partenerii sentimentali sunt capabili să se ţină de cuvânt, iar pe de altă parte poţi adăuga nuanţe favorabile ţie. Timpul se recuperează în dauna altui timp. Nu te împărţi în prea multe activităţi, nu te enerva pentru amănunte mărunte!