BERBEC  

E necesar să reduci viteza vieţii tale, ritmul infernal corporatist nu se potriveşte cu rigorile asteniei de primăvară. Astăzi fii foarte atent dacă semnezi ceva, mai ales la bancă, sau în magazine. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul. Pentru unii dintre Berbecii cei rapizi este o zi benefică înţelegerilor de tot felul, semnării hârtiilor, contractelor, finalizarii situaţiilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă. Nu trebuie sa faci din problemele altora cruciade proprii, dar nici să ignori pe aproapele tau care are cu adevărat nevoie de ajutor.

TAUR  

Astăzi trebuie să mai schimbi câte ceva din rutina cotidiană a vieţii, să-i mai dai puţină noutate, strălucire şi chiar picanterie! Să-ţi faci prezenţa interesantă şi pe tine remarcabil! Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social.  Apoi, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare. În sensul să-ţi găseşti timpul necesar pentru distracţii şi relaxare, să ai mai multă grijă de tine. 

GEMENI  

O atitudine pozitivă te poate ajuta mult. Oamenii de succes sunt veseli, perdanţii se văicăresc! Chiar dacă ai probleme, nu te bloca în tragedie şi depresie, continuă cu zâmbetul pe buze! Ziua nu este cea mai obositoare din tot anul, dar de departe nici cea mai proastă, aşa încat o să te strecori prin sfârşitul acesta de iarnă globalistă şi incertă, spre seară care trebuie neapărat să-ţi îmbunătăţească bilanţul zilnic. Un film bun, chiar un spectacol, un concert, o discuţie cu prietenii la un suc, o cină plăcută cu toată familia – ceva de genul acesta care să justifice aspectele favorabile astrologice!

RAC 

Astăzi, dacă rezişti până la sfârşit, câştigi!  Viaţa ta sentimentală seamănă cu un maraton, care se alergă în fiecare zi. Ai vrea să fie „Bolero” al lui Ravel… dar nu ai ureche muzicală! Fii atent şi aşa vei putea rezolva situaţiile dificile, de astăzi sau de oricând. „Disimularea inteligentă” a fost întotdeauna cheia succesului, în afaceri, dragoste sau război. Nu este vorba de falsitate, sau ipocrizie. Vrei să ai o viaţă plăcută, să ai un răspuns bun, armonios de la cei din jur. Trebuie să acţionezi ca atare…

LEU  

Fii tenace, nu pierde din vedere obiectivele tale pentru că simţi o concurenţă neloaială sau superioară! Dar tu te-ai fript cu ciorba, aşa că sufli şi-n iaurt şi adopţi o atitudine prudentă! Toată grădina asta zoologică din jurul tău şi din societate te îngreţoşează şi te feliciţi că eşti… Leu!  Cu toate că gândesti prin o anumita logica, te miri ca nu mai înțelegi ce se întamplă în jurul tău; probabil, ce zic, cu siguranţă că interesele personale primeaza. Nu îți face nicio placere sa te implici din nou, astăzi, în rezolvarea unei crize la serviciu, mai ales ca știi cum se vor defașura lucrurile

FECIOARĂ 

  Nu îţi impune limite! Explorează toate posibiltăţile, toate direcţiile de dezvoltare. Când le încerci pe toate, ceea ce rămâne, chiar paradoxal, este adevărul, spunea Sherlock Holmes! Adevarul este ca nu te poti concentra si ca-ti scapa aspecte esentiale, probabil din cauza asteniei de primăvară şi a lui Venus, care îţi îndreaptă privirile către latura frivolă. Totuşi, astăzi ai perioadă bună. Configuraţia stelelor arată o perioada excelentă, mai ales in ceea ce priveşte profesia  şi ascensiunea socială. Te preocupă, te obsedează banii şi parvenirea. Cu mai multă obiectivitate, profesionalism şi echilibru interior poate vei găsi calea.

BALANŢĂ   

Eşti optimist şi vrei să ai o viaţă liniştită. Preferi să te ocupi de problemele cotidiene şi laşi drobul de sare pentru alţii. Dar, fii atent la ceea ce se întâmplă cu cei din jurul tău! Trebuie să convingi şi păstrarea calmului şi o atitudine civilizată sunt cheia reuşitei tale. Anumite zâmbete cu subânțeles și bătăi pe umar te ajuta sa tragi concluzia că lucrurile încep să mearga spre bine, la serviciu și în dragoste. Iarași crezi ca poti să salvezi omenirea cu înțelepciunea ta, sau măcar o oaie ratacita. Pozitia asta de salvator nu te prinde, însa. Mai bine fii tu, cel obişnuit, de toate zilele care este iubit de cei dragi şi preţuit de prieteni!

SCORPION

  Azi trebuie să-ţi stăpâneşti dorinţa de revanşă, alege cu grijă căile de atac şi momentele de agresivitate. Gândeşte-te de trei ori şi vorbeşte o dată. Urmează-ţi interesele prin iscusinţă! Poate că astăzi şi în perioada următoare poţi să faci o alianţă cu un Geamăn speculant şi tare în gură, sau cu un Capricorn dur şi rău. Sau cu orice altă fiară din zodiac, dar mare atenţie să nu fi înţepat sau muşcat în derularea procesului. Majoritatea sunt periculoase iar unele chiar veninoase, ştii acest lucru prea bine, Scorpionule! Ai o perioadă interesantă, vorba înţeleptului chinez, poţi profita de ea, dacă poţi! 

SĂGETĂTOR  

A sosit momentul! Iar te găseşte nepregătit… Dar poate fi şi o tactică, o mutare vicleană din partea ta! Pari foarte competent, dacă rezolvi problemele fără să te forţezi prea mult! Totuşi, nu este o zi critică, ceea ce te fereşte parţial de extreme, de neplăceri. Stăpâneşte-ţi pornirile extravagante sau excesiv de vanitoase. Nu cheltui sub impulsul momentului. Întâlnirile sau activităţile sociale de dimineaţă îţi aduc un oarecare confort şi îţi motivează acţiunile ulterioare. Aspecte minore benefice te avantajeaza esential în lămurirea, în clarificarea, unei situaţii în cursul unei convorbiri la mobil.

CAPRICORN   

Astăzi ai intuiţie, îţi faci planuri bune şi câştigi timp, fie că eşti acasă, fie la serviciu. Mai multe date şi semnale te fac încrezător în forţele proprii şi în viitorul favorabil! Poţi să te implici mai mult în viaţa celor mici, fie că este vorba de copii, fie de animăluţe. Aşa o să petreci momente plăcute care îţi umplu inima de veselie şi bunăvoinţă. De asemenea o zi favorabilă micilor deplasări. Atenţie la vremea schimbătoare, primăvara începe pe 20 martie! Poţi să te duci la cumpărături, sigur, este o activitate plăcută, dar programează exact ceea ce vrei să achiziţionezi.

VĂRSĂTOR  

Trebuie să te înarmezi cu bunăvoinţă şi răbdare faţă de cei din jurul tău care întârzie şi nu au niciun chef de nimic. Astenia de primăvară este un motiv ca oricare altul! Nu te grăbi inutil! Evită discuţiile lungi şi fără rost, dar nu fi concis ca un automat care spune ora. Pildele, povestiorele, bancurile şi mai ales tăcerile cu subânţeles sunt mai grăitoare decît o mie de discursuri meşteşugite! Evită să te enervezi din lucruri de nimic, fii constructiv în tot ce faci. Nu lua hotărâri când eşti iritat – mai bine lasă lucrurile să se rezolve singure…

PEŞTI  

Ceva se întâmplă în cer şi pe pământ. Totul se complică în viaţa ta, devine dificil, cel puţin aşa crezi tu. Nu stai bine cu moralul, oferă-ţi ceva plăcut, poate o cafea scumpă cu o prăjitură fără zahăr, cu stevia! Asta vreau eu, de fapt! Curios, nu poate fi chiar asa de rau! Astazi esti tare dragut cu toata lumea si primesti numai zimbete si laude. Fa provizii din starea asta de bine pentru viitor. Zilele incerte te avantajează. Cu toate că vrei să dedici a doua parte a zilei celor dragi şi apropiaţi, familiei şi prietenilor, gândurile tale sunt tot la afaceri, la birou. Fii liniştit, totul o să fie bine!