BERBEC  Astăzi eşti uşor neatent, distrat, probabil din cauza preocupărilor, obsesiilor tale. Evită neatenţia, neglijenţa şi este foarte bine să nu te ocupi cu hârtii importante, contracte, diplome, certificate, titluri! Pentru berbecii tineri, pentru miei, aceasta zi, în special şi saptamana aceasta, în general, trebuie să fie un serios examen pentru ceea ce sunt de fapt şi ceea ce doresc sa faca in viaţa. Nu pierde timpul, pentru că viaţa nu ia prizonieri!

TAUR  Ai nevoie de optimism şi de planuri alternative. Evită persoanele negativiste, care îţi aduc veşti triste şi te descureajează. Sfaturi bune găseşti la semnele de foc, în special la Lei. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei din familie. Schimbările dese – cheia marilor succese! Dacă ai dificultăţi, schimbă stilul, schimă modul, schimbă abordarea – tenacitatea este buna cand eşti în câştig, sau pe o poziţie de care să te agăţi cu ghearele şi dinţii!

GEMENI  Nu trebuie să te repezi, mai ales dacă e vorba să convingi pe cineva. Ai multă energie, iar procesele tale mentale sunt foarte rapide, trebuie să-ţi organizezi succesiunea argumentelor tale. Stelele te sfătuiesc să ai răbdare şi chiar să dai dovadă de diplomaţie şi fair-play, pentru că lucrurile se vor lamuri aproape fără intervenţia ta. Astăzi poţi avea unele succese şi poti reuşi în activităţi legate de tehnologie de vârf, telecomunicaţii sau informatică.

RAC    Există o latură defensivă în zodia ta care se activează imediat ce apare o problemă. Astăzi ai un oarecare procent de noroc, dar trebuie să acţionezi. Fii pragmatic, cu picioarele pe pământ. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Perioada zilei de astăzi este, în general, benefică şi poate aduce realizări şi noroc. Dar, nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, poţi constata uşor că sunt bine intenţionaţi.

LEU  Trebuie să iei mai multe informaţii, date, despre situaţia cu care te confrunţi. Cere şi o părere competentă. În orice caz, ai multă nevoie de relaxare şi odihnă ca să poţi continua cu succes!

Trebuie să te gândeşti foarte bine cum o să foloseşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre. Pentru că depunerea lor la bancă nu a fost soluţia profitabilă, dobânda finală este mai mică decât rata reală a inflaţiei, trebuie să recunoşti.

FECIOARĂ  Domeniul sentimental este bine aspectat. O schimbare, probabil în bine. Ziua nu iti este foarte prielnică în abordarea unor persoane din sfera autorităţii publice. Celebrul om de la ghişeul statului! Aşa că lasă pe altă dată. Nu te apuca să faci economii nefireşti, să-ţi duci banii la bancă, pentru că tot tu o să suferi. Raţiunea şi echilibrul au fost întodeauna cea mai bună politica economică. Sănătatea este bună, dacă nu te doare nimic, înseamnă că trăieşti bine!

BALANŢĂ  Nu ai multe motive de satisfacţie. Aminteşte-ţi proverbul „Morile zeilor macină rar, dar extrem de fin!”. Nu arăta că suferi şi pregăteşte planul „B”. Învingătorii sunt adesea virtuali!

O perioadă bună, o zi de pasaj, bună pentru planificarea activitaţii şi mici achiziţii. În general, este de bine! Invaţă, în această lume superficială şi grăbită, să nu mai dai atâta atenţie detaliilor, să fii mai iute şi mai dinamic, fără să faci rabat la calitate, mai ales dacă este vorba de interesele tale.

SCORPION  Primeşti o mulţime de informaţii, de veşti. Trebuie să dai dovadă de organizare şi de tact şi să foloseşti datele care te avantajează în mod direct. Nu lăsa pe mâine treburile de astăzi!

Adevarul nu-ţi serveşte decat sa-ţi faci noi „potenţiali ostili”, aşa incât măcar astăzi admira toaletele colegelor şi înţelepciunea şefului. Mai pe seară, te poţi plimba prin oraş, dar numai prin prin zonele sigure şi bine luminate.

SĂGETĂTOR  Este doar un fault de joc. Iubirea ta cea mare a făcut o gafă, sau ceva asemănător. Nu trebuie să exagerezi, dar nici să treci cu vederea. Iartă, dar nu uita! Şi nu-i mai da prilejuri!

Este timpul unor mai mari sau mai mici decizii. Pe care este bine să nu le amâni. Mai bine acţionează! În a doua parte a zilei vrei să faci o mulţime de lucruri cu energia proprie zodiei. Nu o să reuşeşti în totalitate, dar viaţa este formată din încercări. Ceva-ceva tot o să realizezi.

CAPRICORN  Eşti în criză de timp fie că eşti la muncă, fie că eşti acasă. Nu promite nimic, nu poţi să ajungi în două locuri în acelaşi timp. Trebuie să te zoreşti, ca să recuperezi timpul pierdut! In general şi astăzi în special anturajul tau si familia iţi sunt favorabile şi te susţin. Persoane născute sub semnul focului îţi cer sprijinul, expertiza ta. Chiar dacă nu este uşor, încercă să-i ajuţi, semnele de foc nu uită binele făcut.

VĂRSĂTOR  Stelele sunt favorabile în mai toate domeniile. Trebuie să profiţi de oportunitate, fă-ţi un plan tactic şi promovează-ţi cu energie interesele tale personale, dar fără multă publicitate. Exagerezi partea negativă a vieţii tale. Păcat grav, nu respecţi regula principală a jocului: „binele la bine şi răul la rău, trage!” Dacă vezi numai jumătatea goală a sticlei sau paharului, că sunt multe versiuni, ei bine, o să-ţi fie mereu sete! Simte-te confortabil, învaţă arta de a te simţi bine. Fii de partea „luminoasă a Forţei”!

PEŞTI  Nu poţi să te plângi că nu ai probleme. Lucrurile sunt serioase şi aşteaptă intervenţia ta energică. Familia şi prietenii te sfătuiesc, ascultă şi foloseşte cu inteligenţă informaţiile date!

Astăzi te simţi chiar bine pentru că te simţi în relativă siguranţă iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Mai ales dacă este vorba să ajuţi un prieten. Nu te lăsa impresionat şi emoţionat, păstrează-ţi capul limpede ca să găseşti cea mai bună soluţie.