BERBEC    Conjunctura te avantajează în acest weekend în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Analizează cu atenţie, unele nu te interesează, nu tot ce zboară se mănâncă, spune o vorbă! Sâmbătă este greu să respecţii convenienţele, îţi apar ca nişte reguli ipocrite şi uneori chiar inutile – dar sunt regulile jocului social.  Configuraţia astrologică arată că perioada menţionată este aspectată favorabil – aşa încât poţi da dovadă de dinamism, aşa cum îţi place ţie. „Repede şi bine” este crezul tău, duminică şi interesele tale personale avansează în direcţia dorită „repede şi bine”. Atenţie la răcelile de toamnă, la alergii şi la durerile de cap. Nu este nimic foarte serios!

Horoscop 10-11 octombrie 2020! Zodia care are parte de probleme de sănătate. Weekend cu dureri de cap și alergii

TAUR În weekend ai o eficacitate sporită în tot ceea ce faci, pentru că ai renunţat la îndoieli şi la tatonările inutile. Te afli într-un nou echilibru moral şi fizic. Cine nu riscă, nu câştigă! Weekend-ul îţi aduce noi speranţe şi noi oportunităţi de afirmare. Adică în acest weekend trebuie să faci mai mult efort decât în mod obişnuit ca să realizezi ce ţi-ai propus. Din această cauză cele două zile par obositoare şi uşor agasante. Nostalgia ţi se strecoară şi în suflet, chiar dacă vremea şi vremurile sunt ciudăţele rău şi nu prea ai bani pentru conserve, murături, zacuscă, gem şi magiun de prune. Aşa că o mică migrenă, ca o mică furtună în borcanul cu melancolie, este tot ce ţi se poate întâmpla, mai rău! 

GEMENI   Sâmbătă, dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă este în legătură cu planurile tale de viitor. Duminică dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore.

Cumpără acum, mâine e mai scump! Mai toţi fac pregătiri pentru ei, sau pentru juniori, îmbrăcăminte și încălțări pentru sezonul rece! Aşa că este multă agitaţie, nu prea este pace sub măslini… sau sub ce vrei tu! Totuşi, norocul îţi zâmbeşte duminică. Nu eşti avantajat în comunicare şi în imagine – domeniile în care excelezi, de fapt. Trebuie să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu ca să nu se transforme în amintiri neplăcute.

Horoscop 10-11 octombrie 2020! Zodia care are parte de probleme de sănătate. Weekend cu dureri de cap și alergii

RAC    Afişezi un surâs dezarmant! Aşa îi îmblânzeşti pe cei care pot să-ţi facă reproşuri. Solo, sâmbătă seara, ai oportunităţi, în duo te înţelegi cu partenerul mult mai bine! Duminică calmă. Sâmbătă, poţi organiza o mică petrecere, îţi mai îmbunătăţeşti şi starea de spirit. Duminică ai o perioadă mai bună şi lucrurile par să se aranjeze. Este timp şi de muncă, dar şi de distracţie! Poţi să faci curăţenie şi ordine, dar să te şi distrezi puţin, pe seară. Veşti de departe, vezi pe reţele sau e-mail-ul, sau mai prozaica cutie de scrisori.  

LEU   Sâmbătă nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, duminică este o nouă zi, în care poţi avea mai mult noroc. O parte dintre Lei pot avea un weekend obişnuit, fără probleme, statistic vorbind!

O zi de sâmbătă bună, care trece repede, ca orice lucru bun. Trebuie sa te relaxezi, mai ales pe seara şi să laşi treburile aşa zis urgente. Nimic nu este urgent când este vorba de odihnă şi de sănătatea ta. Duminică poate te duci la sală, poate alergi prin parc, poate o sauna, trebuie să eliberezi tensiunea acumulata. O veste bună de la unul dintre membrii familiei.

Horoscop 10-11 octombrie 2020! Zodia care are parte de probleme de sănătate. Weekend cu dureri de cap și alergii

FECIOARĂ  În weekend persoanele născute în semne de foc şi aer îţi sunt binevoitoare şi te ajută, în special Leii şi Săgetătorii, dar este bine să eviţi pe cei născuţi sub semne de apă şi pământ. 

Simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată. Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti ocupat. Timpul trece, copii cresc, oamenii se ofilesc, iată, momentul a trecut şi zgura părerilor de rău se adună în inimă. Un procent din zodie se pregăteşte, cumpărături pentru iarnă. Care activitate, dacă nu ar fi aşa de scumpă, ţi-ar face mare plăcere. Lasă grija şi dă curs plăcerii !

BALANŢĂ  Conjunctura îţi este favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. În weekend trebuie doar să îndrăzneşti, norocul ajută pe cei curajoşi! Totusi, se schimbă registrul influenţelor astrale şi începi să simţi presiunea în cele trei domenii consacrate: banii, sănătatea şi dragostea. Ai nevoie de bani pentru reparat maşina, instalaţiile de încălzit ale casei costă o avere, încasările întârzie, iubita(ul) a plecat în străinătate şi nu mai intră pe reţea – iată o gamă largă de trăiri caracteristice dezechilibratelor Balanţe în acest weekend!

SCORPION  În ultimul timp întâmplările şi evenimentele s-au bulucit în viaţa ta şi tu ai ripostat automat, fără multă gândire. În weekend a venit timpul să-ţi faci un plan, să analizezi şi să decizi.

Oricum, fiecare are defectul său. Al tău se numeşte „falsă viziune asupra realităţii”. Adică o să auzi weekendul asta la minciunele, minciuni şi minciuni sfruntate, cât să ai rezerve pentru tot anul. Drept care şi tu te vei simţi obligată sau obligat să emiţi „false judecăţi de valoare”. Aşa este la tenis, vorba lui Toma Caragiu!  

SĂGETĂTOR    Sâmbătă şi duminică ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea lor e ca un balsam pentru sufletul tău. Păstrează-ţi calmul, farmecul şi stilul de viaţă imperial cu ştaif. Nu arăta că eşti rănit, sau rănită, că hienele abia aşteaptă, mai ales în weekend! Viaţa în oraş, jungla de beton, este o junglă mai necruţătoare decât necuprinsul Africii. Cam tot în perioada când Marte face ceva aspecte faste, adică în acest weekend, în mod sincronic, o să te hotărăşti brusc să pleci virtual, pe net, la capătul Pământului, sau numai până în mall să cumperi o pereche de… ceva! Ce o să cumperi? Pantofi, pntaloni, bretele? Asta o să te întrebi mult timp de aici în colo…

Horoscop 10-11 octombrie 2020! Zodia care are parte de probleme de sănătate. Weekend cu dureri de cap și alergii

CAPRICORN    Cei din jurul tău, partenerul, au atitudini pe care nu le înţelegi. Totuşi, nu-i condamna şi treci mai departe. Nu ridica tu primul piatra! În weekend zvonurile te surprind şi te enervează. Lumea este făcută din ierbivore şi prădători, din victime şi învingători. Nu te înregimenta în categoria păguboşilor. Şi nu uita că pierzi când renunţi să mai încerci. O veste bună duminică, poate pe seară. Apoi, îţi regăseşti ritmul şi o parte din echilibru. Poate că nemulţumirea face parte din caracterul tău! Şi, nu mai mormăi! 

VĂRSĂTOR Ai unele probleme personale şi de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva în acest weekend. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă. Nu te grăbi şi poţi găsi confidentul. Nu exagera cu munca şi efortul, în general, pentru ca stelele indica o supărătoare tendinţă către surmenaj şi depresie. Învingătorii sunt nişte persoane abile şi tenace odihnite nu nişte nefericiţi crăcănaţi de muncă. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu lăsa mass media să-ţi otrăvească viaţa cu ştiri negative şi filme violente. Duminică seara ai un prilej pe care nu trebuie să-l ratezi!

PEŞTI În weekend îţi dai seama că se cam abuzează de bunele tale intenţii! Pune lucrurile la punct repede, mai ales dacă este vorba despre cei din jurul tău, nu-i lăsa să se folosescă de tine! Astrele sunt într-o conjunctura avantajoasă: sănătatea îţi este bună, viaţa personală – aproape armonioasă, iar situaţia financiară nu îţi mai pare teribilă.  În a doua parte a weekendului, stelele iţi sunt favorabile, mai ales în domeniul social, al acceptarii opiniilor tale şi mai puţin in cel material, mai ales dacă este vorba de bani. De asemenea, în această perioadă este bine să nu-ţi iei niciun risc major. Ia măsurile necesare, nu este prea devreme să faci programul, conform distopiei sanitare, pentru vacanța de Crăciun!

Horoscop 10-11 octombrie 2020! Zodia care are parte de probleme de sănătate. Weekend cu dureri de cap și alergii