BERBEC Evită cheltuielile exagerate, chiar dacă astăzi banii sunt bine aspectaţi. Şi sănătatea este relativ bună, dar atenţie la durerile de cap (de dinţi, poate şi o sinuzită), nu este o glumă! Daca stai acasă şi trebăluieşti este o zi excelentă, dacă nu, este la fel de bună in realizări şi în afirmarea ta la serviciu, sau unde îţi desfăşori activitatea. Cu toate că nu prea ai bani, visele tale de mărire şi de imbogăţire nu-ţi dau pace. Continuă, norocul ajută pe cei îndrăzneţi!

TAUR Astăzi nu te lăsa înșelat nici de alţii, nici de propriile iluzii. Păstrează-ţi calmul, farmecul şi stilul de viaţă propriu. Nu te îngrijora inutil, nu sunt de aşteptat schimbări majore! Nu ţi se întâmplă prea des să faci ce ţi-ai dorit, confiscat de obligaţiile cotidiene şi de convenţiile sociale – dar astăzi poţi să dai curs unei vechi dorinţe. Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung.

GEMENI O zi tulbure, de astenie de toamnă, schimbarea anotimpului îți face probleme. Concentrează-te! Termină lucrurile începute. Nu schimba de dragul schimbării. Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, o să poți să eviţi neplăcerile. Normal, dar platitudinea de mai înainte are şi ea înţelepciunea ei! Nativii din zodia Gemenilor care posedă talente artistice sau literare au o perioadă de creaţie foarte bună. O nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi, sunt semne că din seara acestei zile, pentru un procent dintre nativi.

RAC Eşti tensionat din cauza veștilor proaste. Atenţie, nu merită, dai prea multă importanţă unor jocuri inofensive de copiii mari! Cea mai mare veste prostă este creşterea nejustificată a preţurilor! Un telefon sau o informaţie pe net, la Cartea cu Mutre, îţi pot aduce surprize plăcute. Surprizele se tin lanţ, şi din fericire, sunt numai din cele placute. Astăzi ai o veste foarte bună de departe, care te surprinde placut! Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, scurte călătorii, deplasări.

LEU Atenţie la deciziile importante, la asocierea cu noi parteneri, în special în afaceri, în profesie. În această zi, leii şi mai ales leoaicele, pot să audă o mulţime de păcăleli delicioase… Nu te baza pe promisiunile în doi peri, mai ales dacă aparţin unor negociatori. Afacerile se bazează pe încredere, nu pe false păreri, pe naivitate! Astăzi ai o configuraţie bună, ai şansa să faci bine tot ceea ce începi şi să te impaci cu cineva pe care l-ai evitat de multa vreme.

FECIOARĂ În toamna aceasta ţi-ai propus o multime de scopuri de atins şi lucruri de făcut. În această zi trebuie să acorzi mai mulă atenţie vieţii de familie sau relaţiilor cu prietenii. Foarte bune rezultate în domeniul familiei şi al relaţiilor sociale. Ziua îţi este favorabilă, dar nu trebuie să forţezi. Perioada este, de asemenea, favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Astăzi sunt favorizate deciziile strategice luate în urma unor analize amănunţite ale situaţiei trecute. Poţi semna avantajos documente cu caracter legal. Dar nu te zdrobi, şi zilele viitoare poti vedea aceleaşi feţe plictisitoare…

BALANŢĂ Eşti foarte zâmbitor astăzi şi te pregăteşti de activitățile toamnei! Timpul pare că nu mai ajunge, grăbeşte-te! Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar şi evită oboseala. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total. Ceva surprize plăcute. Păstrează-ţi zâmbetul pe buze, ciripeşte în continuare bârfe mondene şi vei fi cel mai apreciat. Nu te băga in discuţii serioase, care privesc bani sau interesul altora. O zi bună, pe total. Pe seară poţi să-ţi iei bilete la un spectacol sau pur şi simplu să te simţi foarte bine. Concentrează-te astăzi pe relaţiile tale sentimentale, pe locul lor în gândurile şi viitorul tău.

SCORPION Dacă prostia ar durea, majoritatea ar urla continuu, spune o vorba din popor. Astăzi, în special şi mai întotdeauna, poţi să faci bani speculând prostia altora! O zi dedicată in special lucrărilor urgente în care poți risipi multă energie. Laşi pe planul doi lucrurile importante. O să vezi peste câteva zile dacă ai făcut bine, sau rău. În această perioadă trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Atenţie la regimul alimentar şi la vremea capricioasă. Stelele favorizează o seara poate distractivă, poate relaxantă şi odihnitoare – pe care o meriţi.

SĂGETĂTOR Caută şi vei găsi, bate şi ţi se va deschide! Azi trebuie să “joci cu carţile pe masă”, adică să-ţi anunţi cu claritate obiectivele, ideile şi dorinţele, astfel vei evita evenimente nedorite. Eşti îngândurat şi pari că te gândeşti numai la tine şi prea puţin la cei din jur, provocând comentarii. Incearcă să-i consideri şi pe ceilalţi importanţi. Ai uitat să mai fi tandru. Cam de multă vreme te porţi ca un robot şi superi pe cei dragi. Incearcă măcar astăzi să fii sentimental. Astazi ai un talent special la şoaptele de amor, aşa că foloseşte-l, talentul, cu abilitate şi n-o să-ţi pară rău de rezultatele obţinute.

CAPRICORN O veste bună sau profitabilă. Verifică! Una din zilele acelea favorabile pregătirii unor proiecte. Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare. Ai uitat ceva? Pentru un procent dintre Capricornii care s-au trezit din reverie este o zi favorabilă pentru făcut cumpărături aşa cum le place lor. Nu cheltui prea mult, stabileşte-ţi o sumă de la inceput. Limitează cheltuielile la strictul necesar. Însă, puţinii nativi care posedă talente au o perioadă de creaţie foarte bună. Ziua de azi poate aduce unora dintre nativi şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii, sau Berbecii.

VĂRSĂTOR Nu prea ai bani şi aştepţi cu teamă mărirea în continuare, a preţurilor! Ai şi unele probleme în domeniul comunicarii, probabil că ai rămas mut de uimire, în lumea asta pe dos! Multe vorbe bune, care iţi fac multă placere, din partea unor persoane rezervate de obicei. Astăzi eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să fii fericit. Primeşti în schimb, ca răsplată, mici gesturi plăcute facute de cei dragi, sau de colegi, fară vreun motiv anume, ci ca răsplată pentru bunul tău simţ.

PEŞTI Astăzi nu lăsa nicio schimbare majoră să te tenteze, nu vinde, nu cumpăra, nu călători, nu schimba ceva. Ia-ţi revanşa frustrărilor tale, pentru că este o zi bună, dacă vrei tu să fie aşa. Liberul Arbitru astăzi prevalează faţă de Destin. Poţi să iei masa cu prietenii, poţi să te duci la sală, sau la un spectacol, sau pur şi simplu să te simţi foarte bine, acasă, cu căţeluşul, sau pisica. Concentrează-te astăzi pe relaţiile tale sentimentale, pe trăirile şi simţămintele tale. Încă o zi plăcută, chiar dacă anumite insatisfacţii continuă să-ţi dea târcoale…