Sambata, 05 decembrie 2009, mult indragitul bucatar Horia Virlan si-a lansat cartea „Bucatele noastre”, in incinta hipermarketului REAL Vitan.

DAAS Romania, important furnizor de echipamente profesionale de bucatarie pentru piata romaneasca, este partener principal al proiectului.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta numeroasa a fanilor, veniti cu mic cu mare sa obtina cartea impreuna cu dedicatia autorului.

Maestrul, vizibil emotionat de multime, a declarat ca este foarte multumit de rezultat, ca si-a dorit o carte de bucate cu retete si ingrediente traditionale, structurandu-si astfel cartea in 4 capitole, cate unul pentru fiecare sezon, incluzand si retete de post.

„Aceasta carte se adreseaza atat cunoscatorilor bucatariei, dar si celor pasionati si dornici sa afle mai multe despre aceasta arta”, a declarat Horia Virlan.

Lansarea cartii a fost programata la inceputul lunii decembrie, astfel incat cei care doresc sa ofere un cadou deosebit celor dragi, pasionati de gastronomie, sa profite de aceasta ocazie.

Cartea este presarata cu multe fotografii, fiecare reteta fiind asezonata cu apetisanta imagine a preparatului.
La finalul discursului, autorul a multumit partenerilor, urand celor prezenti un sfarsit de an bun si a continuat cu o sesiune ampla de autografe.

DAAS Romania este unul dintre principalii furnizori de echipamente pentru industriile horeca si retail din Romania si unic importator al grupului EPTA (frig comercial), CEFLA (rafturi pentru spatii comerciale), UBERT, MARENO, FRIULINOX, OEM, LAINOX (echipamente bucatarii profesionale), FRIGOMECCANICA (baruri profesionale), PIAZZA (accesorii pentru bucatarie si bar) pentru Romania.