Ce spune Hillary Clinton despre Trump

„Îl voi susţine pe candidatul partidului nostru” oricine ar fi la alegerile prezidenţiale „pentru că preşedintele nostru este foarte clar un pericol pentru democraţie şi pentru viitorul nostru”, a declarat ea presei la Berlin, unde s-a aflat să prezinte ‘Hillary’, un documentar dedicat ei.

Bernie Sanders a câştigat sâmbătă alegerile interne ale Partidului Democrat din statul Nevada, consolidându-şi astfel poziţia de favorit la nominalizarea drept candidat la preşedinţie, notează Reuters.

Trump a fost întâmpinat în India de peste 100.000 de oameni

Liderul de la Casa Albă a efectuat, luni, o vizită oficială în India. Trump a anunțat în fața a peste 125.000 de oameni, pe stadionul de cricket din Ahmedabad, că India şi SUA îşi vor extinde parteneriatul strategic prin cooperare în regiunea indo-pacifică şi acorduri în domeniul apărării în valoare de mai multe miliarde de dolari.

În onoarea vizitei sale, premierul Narendra Modi a pregătit un spectacol grandios pentru „bunul său prieten”, cu cântece și dansuri tradiționale regiunii de origine a șefului Guvernului indian.