Noul șef al Poliţiei Caracal, comisarul şef Costel Ghimiş, ce a fost împuternicit după demiterea lui Nicolae Mirea a mai ocupat această funcție și în 2017, scrie realitatea.net.

Acesta va ocupa funcția pe o perioadă de șase luni iar pentru funcția de adjunct a fost numit inspectorul principal Daniel Ţucma. Anterior, Costel Ghimiş era şeful Serviciului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Caracal, iar Daniel Ţucma era şef al Secţiei Poliţie Rurală Deveselu.

Ghimeș a mai ocupat funcția de conducere în Poliția Caracal până în anul 2017. În cadrul concursului de post din 2017, Ghimeș a obținut a luat doar nota 5,80.

Fostul șef al Poliției Caracal, Nicolae Mirea a ieşit la pensie după ce a fost demis pentru modul în care s-a acționat încă de la anunțarea dispariției Alexandrei Măceșanu. Soţia sa, comisarul şef Violeta Mirea, este şeful Secţiei Poliţie Rurală Osica de Sus, care are în subordine şi Postul de Poliţie Dobrosloveni, de unde este Alexandra Măceşanu, adolescenta care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă.