Ion Țiriac și Simona Halep au o relație specială. Mulți au crezut că miliardarul este impresarul din umbră al sportivei. Numărul 2 WTA recunoaște însă faptul că atunci când Ion Țiriac vine la meciurile ei, aceasta se simte mai motivată.

De exemplu, la Fed Cup, Ion Țiriac a fost prezent în tribune când a jucat Simona Halep. Aceasta chiar i-a mulțumit public pentru prezență.

„M-a motivat tare mult și îi mulțumesc domnului Țiriac că a venit. Mereu sunt concentrată, mereu sunt motivată atunci când îl văd. Mă ajută tare mult, îmi dă încredere”, a spus Simona Halep în exclusivitate la Digi Sport.

Chiar dacă relația dintre cei doi este una bazată în primul rând pe respect, formalitățile nu-și mai au locul atunci când se întâlnesc și discută în privat. Poate fi remarcat faptul că Simona Halep folosește numele complet de Ion Țiriac atunci când vorbește despre omul de afaceri în spațiul public.

Conform unor surse Libertatea, Simona Halep i se adresează lui Țiriac în privat doar cu prenumele Ion. Miliardarul i-ar fi cerut Simonei să îi vorbească la persoana a doua. În restul timpului, Simona îi rostește întreg numele dacă vorbește despre acesta.