Mai exact, FC Viitorul, fosta campioană din 2017 a semnat un parteneriat cu OMV Petrom, ca sponsor principal la prima echipă, dar și la academie.

Ultima mișcare făcută de Gică Hagi  este una extrem de inspirată având în vedere că numai anul trecut compania petrolieră a avut o cifră de afaceri de 5,1 miliarde de euro, ceea ce înseamnă că echipa acestuia ar urma să aibă o stabilitate mai mare din punct de vedere economic, scrie digisport.ro.

Pe lângă cifra de afaceri din 2017,  în anul 2018 OMV Petrom a fost cea mai profitabilă companie din România.

Perforanța rămâne impresionantă

Gică Hagi a știut din totdeauna să gestioneze orice fel de situația cu precizie, încă din anul 2009, anul înființării echipei. Acest lucru explică și titlul de campioană obținut la 8 ani de la fondare.

Performanța rămâne impresionantă dacă avem în vedere că scopul principal al echipei este, așa cum a și declarat Hagi de nenumărate ori, acela de a descoperi și de a forma noi jucărori, pe care apoi să-i vândă mai departe și nu să-i păstreze.

De asemenea, pe data de 11 iunie, Gică Hagi a discutat cu Ministrul Tineretului și Sportului privitor la o reformă a sportului românesc.