După 18 luni de la demararea proiectului de construcție, prin noua locație cu birouri moderne construite pe o suprafată de 1800 mp și spații pentru servicii de depozitare, asamblare și reparații, extinse pe 2700 mp, România devine un centru important de coordonare a activităților logistice si de asamblare ale Wilo din zona europeană, certificat de Grupul Wilo SE.

Sediul a fost dat în folosință în luna iulie, iar evenimentul oficial de deschidere, la care vor participa membrii din boardul Wilo SE, este programat pentru toamna acestui an.

Standarde înalte, semnificații strategice în regiune

”Acest proiect, prin extinderea sa funcțională, are un rol strategic pentru Wilo în Europa de Est. Investiția de 6,9 milioane de euro este puternic ancorată în parteneriatele de dezvoltare din zonă, pentru a răspunde cu succes și promptitudine cererilor de servicii și soluții pentru instalaţiile de încălzire, climatizare şi răcire, alimentării cu apă şi evacuării apei uzate, din România și regiune.

În mod special în această perioadă plină de provocări sociale și economice, ne-am asumat și ne vom asuma mai departe, cu toată seriozitatea, misiunea de a continua proiectele strategice demarate în România din devotament pentru partenerii și clienții Wilo.” –  Gabriel Niță, Managing Director Wilo România & Moldova.

Nou sediu Wilo România din Șoseaua Odăi 24, Otopeni.

O clădire a viitorului: modernă, eficientă, sustenabilă

Noul sediu aduce plus-valoare acțiunilor care demonstrează consecvent angajamentul companiei pentru anul 2020: ”Wilo brings the future”/ ”Wilo aduce viitorul”. În timp ce construcția îndeplinește standardele unei clădiri eficiente energetic, fațada de sticlă asigură utilizarea optimă a luminii naturale pentru toate spațiile de lucru, sălile de ședință, de prezentare ori pentru zonele de relaxare și networking.

”Ne propunem ca hub-ul Wilo să devină foarte curând un reper pentru proiectele din industria noastră. Este conceput astfel încât să asigure cele mai bune condiții pentru o gamă largă de activități: de la cele comerciale și de comunicare de rutină, la demonstrații și traininguri creative și eficiente, atât de importante pentru inovația ce caracterizează inițiativele, produsele și serviciile Wilo.” – Mariana Corlaci, Marketing Manager Wilo România.

Un altfel de ”bun-venit”: în viitor!

Designul modern al noii clădiri se aliniază valorilor companiei: clientul, în centrul acțiunilor Wilo. Recepția primitoare, luminoasă, spațiile verzi de bun venit și networking, cafeneaua, ariile modulare dedicate prezentărilor, trainingurilor și evenimentelor și zona interactivă care servește drept showroom digitalizat pentru prezentarea soluțiilor Wilo – toate încurajează comunicarea deschisă și invită la descoperirea universului Wilo printr-o mai bună cunoaștere și interacțiune cu oamenii, mediul și produsele.

Noile birouri Wilo, catalizatori ai ingeniozității și lucrului în echipă

„La Wilo, cheia succesului o reprezintă oamenii care îşi folosesc inventivitatea şi experienţa alături de companie. Așa că din punctul 0 al demarării acestui proiect local, în inima conceptului de design a stat echipa. 18 luni mai târziu, suntem în fața unui hub modern, inteligent, cu funcționalități de top, pregătit să susțină obiectivele strategice regionale.” – Gina Ana, Manager Operațiuni Wilo România.

Birourile luminoase, tehnologizate, deschise, moderne și flexibile oferă, în cei 1800 mp, spațiu pentru creativitate, întâlniri, oportunități de schimb ad-hoc de idei și soluții, precum și posibilități de retragere pentru lucru individual. Conceptul modern de birou echipat ergonomic, cu zone mobile, cu integrări de funcționalități tehnologice de ultimă generație, ia în considerare nevoile de comunicare și lucru în echipă, pentru procese optimizate la nivel de interactivitate, flexibilitate și productivitate.

Noul sediu Wilo, în cifre

6,9 milioane euro – Total investiție

18 luni – Durata construcției

1,800 mp – Suprafața birourilor moderne

2,700 mp – Zonele de asamblare, service, depozit și ambalare

8 linii de asamblare – Capacitate de producție extinsă