Grupul Ultra Pro a investit 5 milioane de euro intr-o cladire de birouri situata  in zona centrala a Bucurestiului, pe Calea Floreasca. Constructia cladirii va fi incheiata in ianuarie 2007 si Ultra Pro a ales compania Regatta drept agentul care s-o prezinte spre inchiriere, informeaza un comunicat Regatta.

“Investitia realizata pentru constructia acestui imobil de birouri a reprezentat pentru noi o oportunitate, care s-a dovedit a fi cistigatoare in timp. In continuare vom dezvolta afacerea cu calculatoare care ne-a facut celebri, dar vom fi activi si in domeniul imobiliar, in prezent existind si alte proiecte,” a declarat Cristian Fughina, presedintele grupului Ultra PRO Computers.  

Cladirea construita de Grupul Ultra Pro are o suprafata totala de 3540 mp, din care utili, 3169 mp, este compusa din subsol, parter, patru etaje si terasa, si va gazdui birouri. Cladirea benefiziaza de sistem propriu de incalzire, aer conditionat, spatii de depozitare, paza 24/7, 35 locuri de parcare si permite  instalarea retelelor de telefonie si Internet fara deteriorari sau modificari ale cladirii. 

Imobilul are o structura in cadre din beton cu fundatie radier general, iar inchiderile la exterior sunt de tip perete cortina si fatada ventilata. 

Grupul Ultra Pro este unul dintre principalii producatori si distribuitori IT&C din Romania.

 

Sursa: Capital 23 Noiembrie 2006