Pentru lansarea noului showroom din Târgu Mureș, echipa Opel MHS Motors a pregătit un eveniment de tip „Porți deschise” în intervalul 22-24 martie. Pe durata acestuia, cei interesaţi să achiziționeze un autovehicul pot testa întreaga gamă Opel, înclusiv recent lansatele SUV-uri Crossland X și Grandland X. Tot în cadrul celor trei zile de porți deschise, echipa MHS propune o tombolă. Premiile puse în joc sunt: trei weekenduri la volanul unui model Opel, vouchere service cadou și accesorii din colecția Opel. În plus, toţi posesorii de automobile Opel care vizitează showroomul în perioada porţilor deschise primesc vouchere de service cu reduceri de până la 20%, timp de doi ani.

Opel MHS Motors a fost înffințată la finalul anului trecut și face parte din Grupul Automobile Bavaria, unul dintre jucătorii importanți ai sectorului auto din România, – care reprezintă în diferite zone din țară mărcile BMW, Mini, Rolls-Royce – are peste 24 de ani de experienţă în comercializarea de autovehicule și oferirea de servicii post vânzare. La rândul său, Grupul Automobile Bavaria face parte, alături de MHS Truck & Bus Group şi Schmidt Gruppe Deutschland, din MHS Holding, al cărei președinte este Michael Horst Schmidt. În 2016, cifra de afaceri totală a celor trei grupuri de companii a crescut cu 64 de milliane de euro faţă de anul precedent atingând volumul de 374 millioane euro.

În cei 24 de ani de activitate, Automobile Bavaria a reprezentat  BMW în România, fiind primul importator al mărcii, singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale (autorităţi şi diplomaţi) BMW, primul dealer BMW certificat M, primul agent certificat BMW i. Automobile Bavaria este singurul dealer, din sud-estul Europei, care deţine un service autorizat Rolls Royce în Bucureşti. Grupul a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de peste 136 milioane euro şi o creştere cu peste 15% a volumului vânzărilor de automobile faţă de anul precedent, reprezentând aproximativ 3,000 de unităţi livrate.

Raportările de înmatriculări pentru autoturisme noi (PC), arată o creștere record de circa 59%  pentru Opel în primele două luni ale anului 2017, marca din Russelsheim înregistrând cea mai mare creștere din Top 10 al pieței românești.

„Decizia de a adăuga un nou partener în rețeaua de distribuție Opel este fundamentată pe cerințele pieței și pe creșterea organică a vânzărilor de modele Opel. Prin semnarea unui parteneriat cu Opel MHS Motors, membră a Grupului Automobile Bavaria, unul dintre jucătorii importanți ai sectorului auto din România, cu peste 24 de ani de experienţă, ne propunem să fim mai apropare de clienții noștri din Târgu Mureș și, desigur, creșterea numărului de unități vândute în această zonă.” a spus Cristian Milea, Country Director Opel România.

„Marca Opel este recunoscută pentru tehnologia sa inovatoare și accesibilă unei categorii largi de cumpărători. Prin acest parteneriat adăugăm pentru prima dată în portofoliul nostru o marcă din segmentul auto de volum, apreciată pe piaţa locală de clienţi, în special datoriă fiabilităţii şi costurilor optime de exploatare. Am ales să aducem Opel în portofoliul nostru, atât ca parte a strategiei noastre de diversificare la nivel de grup, cât şi datorită oportunităţilor de dezvoltare ale mărcii pe plan local şi european.” George Dorobanţu, CEO, Automobile Bavaria Group.