Potrivit sursei citate, atât cursele TAROM cât şi cele Olympic Airlines operează conform graficului.

‘Cursele către Grecia au operat normal în această dimineaţă (miercuri – n.r.). Şi cursele charter către insulele greceşti au zburat conform program’, a precizat Valentin Iordache.

Nici transportul feroviar internaţional al CFR Călători nu a fost afectat de greva generală din Grecia, având în vedere că trenul internaţional către Grecia al companiei operează numai până la graniţa cu Republica Elenă, în urma unei decizii luate în februarie 2011 de autorităţile de la Atena. Până la data respectivă, CFR Călători a organizat curse Bucureşti – Salonic şi retur.

Activitatea în porturile, băncile, spitalele şi companiile de stat din Grecia se va opri miercuri în condiţiile în care principalele două confederaţii sindicale intenţionează să protesteze faţă de noile măsuri de austeritate şi privatizările avute în vedere de premierul George Papandreou, transmite Bloomberg.

Cel mai mare sindicat al angajaţilor din sectorul public, ADEDY, şi cel mai mare sindicat din sectorul privat, GSEE, au făcut un apel pentru cea de a treia grevă generală din acest an pentru a protesta faţă de planurile fiscale ale guvernului pe următorii cinci ani şi a programului de privatizare.
SURSA: Agerpres