Piraeus Bank Romania a anuntat joi, printr-un comunicat de presa, ca va deschide, in aceasta saptamana, doua noi sucursale in Constanta si Bucuresti. Strategia bancii este de a dezvolta o retea de aproximativ 30 de sucursale, pana la sfarsitul anului 2005.



”Prin deschiderea sucursalei din Constanta ne dorim sa dezvoltam impreuna cu clientii constanteni proiecte deja incepute, dar si sa participam activ la finantarea unor noi oportunitati de afaceri ”, a declarat Catalin Crudu, directorul sucursalei Constanta.



Pe viitor, Piraeus Bank Romania a anuntat ca isi va continua strategia de extindere atat la nivelul intregii tari, cat si in Bucuresti. In acest sens, intentiile elenilor sunt de a dezvolta o retea care va cuprinde in jur de 30 de sucursale, pana la sfarsitul anului in curs.



Piraeus Bank Group este al treilea grup financiar privat din Grecia si are peste1 milion de clienti. In prezent, grupul detine 400 de sucursale cu peste 7.400 de angajati, cele mai multe in zona Balcanilor, dar cu o prezenta consistenta in Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.





Sursa: Capital, 08 septembrie 2005