Curierii GLOVO pot preda la orice terminal PayPoint România numerarul acumulat până la finalul zilei de lucru. Această facilitate vine ca urmare a parteneriatului semnat recent între cele două companii.

Munca angajaților GLOVO devine mai simplă. La finalul zilei de lucru, suma acumulată de curieri în urma plăților achitate numerar poate fi de acum predată la cel mai apropiat terminal PayPoint. Tot ce trebuie să facă aceștia este să meargă la oricare magazin de proximitate marcat cu indicatorul galben PayPoint și să-i prezinte vânzătorului codul de bare personalizat, pe care îl pot descărca de pe platforma dedicata curierilor – Web of Glovers (https://glovers.glovoapp.com/ro) . Vânzătorul scanează codul și încasează banii din partea curierului, iar plata este imediat înregistrată.

Oraşele în care este disponibilă această facilitate

Facilitatea li se adresează tuturor curierilor din cele 10 orașe în care GLOVO oferă servicii de livrare prin aplicația mobilă cu același nume: București, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Cluj,Timișoara, Ploiești, Arad.

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România.  Prin intermediul său, clienții pot efectua in oricare dintre magazinele partenere de proximitate, plata facturilor pentru utilități, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, bilete de avion, internet și cablu sau servicii de securitate.

Lista completă a furnizorilor și a locațiilor partenere se găsește pe site-ul oficial PayPoint, la adresa www.paypoint.com/romania.