Oficialii trustului Intact au decis, însă că pentru a doua nu va mai fi ea pe post de amfitrioană, ci simpaticii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cei doi reușin de fiecare dată să aducă audiență.

Puțini știu, însă Gina Pistol a reușit în viață fără să aibă în spate o familie bogată sau măcar studii superioare. 

Ea a absolvit Școală de Arte și Meserii și este originară din Roșiorii de Vede, Teleorman – județ pepinieră pentru persoane publice. Gina s-a angajat în orașul natal că vânzătoare. Având aspirații mari, ea a venit în Capitală, unde a ocupat un post similar, doar că într-un magazin frecventat de persoane publice. Primii pași în show-biz i-a făcut pozând nud pentru Playboy, acea ediție bucurându-se de aprecierea publicului masculin. O dată pornită pe acest drum, Gina s-a orientat spre carieră de model, pozând pentru diverși designeri, cale de lansare spre televiziuni, potrivit bzi.ro.

Invitată la un moment dat în emisiunea lui Dan Capatos la Antena 1, fiind abordat și subiectul relației ei cu Smiley, Gina a declarat: “Mă deranjează când oamenii mă compătimesc și îmi spun: „Săracă de Gina”. Nu sunt o femeie oarecare, totuși. Sunt o femeie mișto, independența și muncesc…”