Popescu se pare că a fost dispus să cheltuiască aproape 100.000 de euro pentru a își încânta soția, iar cadoul ales a fost, conform tabloidului Spy News, un Porsche Cayenne din ultima generație.

Au trecut doi ani de când „Baciul” a fost eliberat din închisoare, după ce a ispășit un an și opt luni din pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor. El este în prezent consilier al minstrului Sportului Ioana Bran și petrece acum foarte mult timp alături de familie încercând să le satisfacă apropiaților orice dorință.

Gică Popescu s-a născut pe 9 octombrie 1967 şi a început fotbalul la echipa oraşului natal, Dunărea Calafat. După ce a evoluat doi ani la Calafat, Popescu a făcut pasul spre prima divizie. A debutat pe prima scenă la Universitatea Craiova în 1985. În 1988 el a evoluat pentru câteva luni la Steaua, club de unde a fugit înapoi la Craiova. În 1990 a fost transferat la PSV Eindhoven, pentru ca mai apoi să joace o jumătate de sezon la Tottenham Hotspur. În 1995 a atins apogeul carierei sale, ajungând să joace pentru FC Barcelona. În 1997 s-a transferat la Galatasaray Istanbul, iar apoi, în 2001, la Lecce. Și-a încheiat cariera de fotbalist la Hannover 96 în 2003.