Încălzirea a început-o încă din acest an alături de coechipierii săi Marius Roateş şi George Şaguna. Prin intermediul companiei Doldora Capital, din care deţine 25%, a dezvoltat proiectul Doldora Bazaar din Rahova, un concept de piaţă modernă.
„Oamenii vindeau pe acest teren, acum 100 de ani, marfa direct din căruţă. Noi am adus istoria în prezent şi am venit cu un proiect adaptat la puterea de cumpărare de astăzi. Oamenii merg în mall-uri în loc să meargă la muzeu. Nu au bani să cumpere în mall-uri“, a declarat Gică Popescu la inaugurarea Doldora Bazar. Noua piaţă beneficiază de 700 de standuri, din care începând de mâine vor fi deschise 300, întinse pe o suprafaţă de 7.000 mp.
Noul proiect va intra în competiţie cu piaţa Rahova, renumită pentru preţurile reduse. Comercianţii care vor să închirieze spaţii de la Gică Popescu trebuie să ştie că preţul lunar începe de la 799 lei pe stand şi variază în funcţie de mărime (între 6 şi 10 mp).
Extindere în ţară
Cei trei parteneri vor să extindă aceest concept de piaţă modernă şi în alte oraşe din ţară, dar deocamdată vor continua cu faza a doua a proiectului din Rahova, care va atrage o investiţie 20 mil. euro, ce se adaugă la cei 10 mil. euro deja investiţi. Proiectul a fost finanţat, în proporţie de 70%, de UniCredit Ţiriac Bank.
„În ianuarie anul viitor vom începe demolarea clădirilor amplasate pe restul terenului şi vom dezvolta a doua fază care va fi dublă faţă de prima şi va avea elemente suplimentare. Ne aşteptăm să recuperăm investiţia în patru ani. Veniturile din chirii sunt în jur de 180.000 de euro lunar“, a menţionat Popescu.
Marius Roateş şi George Şaguna au cumpărat terenul pe care s-a dezvoltat Doldora Bazar în 2007, pentru suma de 6 mil. euro. Pe acest lot a funcţionat fabrica de vopsele a Fabryo Corporation. Prima fază a Doldora ocupă o doar 12.500 mp din terenul de 20.500 mp.

Citeste si Opens external link in new windowGică Popescu: „E imposibil să faci investiţii doar cu banii din fotbal“