Gest incredibil al fostului jurnalist Rareș Bogdan. Totul s-a întâmplat cu doar câteva ore înaintea votului de învestire a noului Executiv Orban chiar atunci când europarlamentarul a ajuns în Spania, la Tarragona.

Rareș Bogdan a aprins o lumânare la un lăcaș de cult în Spania, probabil pentru a se ruga pentru noul Executiv, dar și pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc la acest final de săptămână.

Rareș Bogdan nu este singurul care a aprins lumânări la biserică în aceste zile. Și fostul premier, Viorica Dăncilă, a aprins o lumânare. Mai mult, aceasta a și anunțat că a aprins lumânarea pentru președintele Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă a declarat duminică, la Focşani, după ce a participat pentru scurt timp la slujba oficiată de preoţi în Catedrala Ortodoxă din centrul oraşului că a aprins o lumânare şi pentru preşedintele Klaus Iohannis.

După ce a asistat la slujbă câteva minute, premierul a aprins mai multe lumânări. Întrebată dacă a aprins o lumânare şi pentru preşedintele Klaus Iohannis, Dăncilă a declarat: ”Am aprins şi pentru el să-i dea bunul Dumnezeu gândul cel bun şi să voteze Viorica Dăncilă”. Întrebată dacă va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale, Dăncilă a declarat că asta se va întâmpla cu certitudine pentru că este singurul contracandidat al lui Iohannis.