Editorialistul James Covert scrie în New York Post că octogenarul miliardar – care, asemenea controversatului director executiv al American Apparel, Dov Charney, a fost implicat în ultima perioada în procese juridice cu fete tinere – susţine o firmă care se află în negocieri pentru extinderea unei linii de credit în valoare de 80 mil. dolari către magazinele de îmbrăcăminte rămase fără lichidităţi, după cum a dezvăluit The Post.
Creditul de la Crystal Financial, o firmă din Boston care a umflat fondul de hedging al lui Soros ca investitor primar, va înlocui imediat şi va extinde o linie de credit de 75 mil. euro accesată la Bank of America care ajunge la maturitate în iulie, potrivit surselor citate de cotidianul american.
Termenii specifici ai noului angajament financiar nu au putut fi aflaţi, dar se ştie că va fi pe termen lung, chiar dacă la o dobândă mai mare decât cea de la Bank of America, potrivit unei surse care a luat parte la negocieri. Tranzacţia ar putea fi încheiată cel mai devreme săptămâna aceasta.

Citiţi articolul lui James Covert aici