Liderul AUR, George Simion, l-a acuzat pe premierului Florin Cîţu, în direct la România TV, într-un dialog cu Victor Ciutacu, după ce șeful Guvernului i-a răspuns la o interpelare din Parlament cu privire la terenurile împădurite care i-au fost retrocedate familiei premierului.

Acuzații dure pentru Florin Cîțu

Președintele AUR spune că această retrocedare s-a făcut preferenţial, familia Cîţu având posibilitatea să își aleagă terenul.

„Noi nu avem nicio problema cu retrocedarile, atâta timp cât sunt legale. Familia domnului Citu și-a ales pădurea, cele 50 până la 75 de hectare, lângă pârtia de schi și lacul de la Voineasa și este foarte supărat când îl prindem și îl interpelăm în Parlament.

Asta e o prostie, că apărăm noi comuniștii, nu știu ce insinuează domnul Citu. A zis că a luat și va mai lua, dar nu cred, atâta timp cât suntem și noi în Parlament. Acum știe toată țară de acele retrocedari, îi e frică mereu când ne vede și d-asta fuge, pentru că pe noi nu ne îngenunchează. Mereu minte și vrea să ne asocieze cu PSD, dar nu PSD e la putere, ci dansul. Eu am 34 de ani, ce comuniști să apar eu?„, a transmis George Simion.

Simion spune că nu a primit răspuns legat de PNRR

Mai mult, Simion spune că partidul său nu a primit vreun răspuns cu privire la PNRR. De asemenea, mai spune despre premier că a fost luat de Ludovic Orban de pe stradă și acum se crede stăpân peste țară.

„Nu am primit niciun răspuns legat de PNRR. Ne impumutam de 19 miliarde de euro fără nicio explicație, dăm bani pe piste de biciclete și alte prostii. Domnul Citu este un individ slab, un individ în a cărui privire se citesc anumite deficiențe și nu ar trebui să mai fie prim-ministru, el nici șef de partid nu ar trebui să fie. Pe el Ludovic Orban l-a luat de pe stradă și acum are aroganță să se creadă stăpân peste toată țară.

El vorbește despre antreprenoriat, chipurile e liberal. El este un speculant în domeniul bancar, de aia a fost și disponibilizat de o anumită banca comercială, se folosește de bunicul sau pentru a justifică aceste retrocedari și se bate cu pumnul în piept că este stăpânul României.”, a mai spus George Simion la România TV.

Sursa foto: INQUAM Photos, Liviu Chirica