”Toată lumea a văzut un oraş european, la fel de curat ca toate celelalte, cu oameni normali, civilizaţi şi poligloţi. A văzut servicii multe şi de calitate, pace şi linişte pe străzi. Mai mult decât atât, bunăvoinţă şi calm”, a declarat pentru Capital omul de afaceri.

George Copos a salutat felul în care s-a organizat evenimentul, menționând că evenimentul a fost garanția că se poate face turism civilizat în România. ”O finală organizată impecabil, cu un spectacol inaugural ingenios. Aș spune, o revenire în normalitatea europeană. Am arătat că suntem, într-adevăr, unii din cei 27, la fel cu toţi ceilalţi membri ai U.E., din toate punctele de vedere”, a spus omul de afaceri.

De altfel, la unul din hotelurile lui Copos, Crowne Plaza, a fost cazată și echipa clubului Bilbao care a avut parte de o primire bună în unitatea patronului clubului Rapid. ”Am făcut totul pentru a se simţi bine, ceea ce s-a şi realizat. Finalele trec, prieteniile şi impresiile frumoase rămân. Clienţii şi prietenii mulţumiţi revin. Cât de curând, sperăm!”, a conchis acesta.