Potrivit ultimelor informații, omul de afaceri George Copos, în vârstă de 67 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Totuși, până în acest moment nu se ştie exact care este starea de sănătate a fostului patron al clubului Rapid, informează realitateasportiva.net.

„În acest moment, nu se ştie exact care este starea de sănătate a fostului patron al clubului Rapid”, scrie sursa citată.

Îi mergea mai bine ca niciodată

Infectarea cu noul coronavirus vine la câteva luni după ce fostul patron de la Rapid a înregistrat o nouă reușită. În luna iulie, Dumitru Dragomir spunea la ProSport Live că George Copos este în formă maximă și are din nou o afacere care produce bani mulți.

„Copos este un titan! L-am văzut acum o săptămână. Am băut un șpriț cu el la mare. Discutam că nu pleca niciodată de la Rapid dacă nu veneau cu tava de colivă. A făcut pușcărie nevinovat din cauza asta, sigur instanța a fost influențată când au văzut afară 3.000 de oameni. Pe mine m-au trimis la pușcărie, la brutărie, dar eu n-am greșit cu nimic.

Copos a slăbit, și-a luat o nevastă tânără are o fată tânără, se juca cu ea știi ce bine arată? A făcut o afacere demențială, o clădire de birouri”, spunea atunci Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

George Copos, 67 de ani, fost vicepremier al României, este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România. Copos a fost şi patron al Rapidului în cea mai bună perioadă a clubului giuleştean.

Din 1992 până în 2013 destinele alb-vişiniiilor au fost conduse de George Copos. Două titluri, patru Cupe şi patru Supercupe, dar şi un sfert de finală în Cupa UEFA – sunt performanţele reuşite de Rapid în era Copos.