GEFCO România va participa cu un stand propriu la SMAEB 2009 – cel mai mare târg de vehicule pe două roţi din România, care se va desfăşura la Bucureşti în perioada 10-12 aprilie 2009, în complexul expoziţional Romexpo.

GEFCO România va prezenta participanţilor şi vizitatorilor soluţia logistică complexă dezvoltată de companie pentru importul şi distribuţia pe piaţa locală a vehiculelor pe două roţi.

Soluţia GEFCO propune un management complet al lanţului de distribuţie, asigurând un serviciu door-to-door care include importul vehiculelor, stocarea lor, pregătirea pentru distribuţie şi distribuirea acestora către dealeri sau hypermarketuri.

Fluxurile de import  – preponderente din zona Orientului Îndepărtat – sunt asigurate de GEFCO pe cale maritimă, fiind urmate de operaţiuni vamale şi portuare la Constanţa.

Vehiculele sunt apoi stocate pe platformele operate de companie (în Constanţa şi Bucureşti), pregătite pentru livrare şi distribuite pe tot teritoriul României către dealeri sau punctele de vânzare.

Activitatea GEFCO România pe segmentul vehiculelor pe două roţi a debutat în octombrie 2007 şi a cunoscut o creştere susţinută în 2008.

Cifra de afaceri realizată anul trecut pe acest segment a fost de 340.000 de euro iar ritmul mediu de atragere de noi clienţi a fost de unul pe lună.

La sfârşitul anului trecut, portofoliul GEFCO România pe segmentul vehiculelor pe două roţi includea 13 clienţi, printre aceştia numărându-se ATV Rom, Daperom Grup Auto, Reva şi Arctic Land.