Ce reprezintă IFS şi de ce este o certificare cu greutate?

„International Featured Standards” sau IFS se aplică pentru companiile care oferă servicii de transport rutier, feroviar, maritim sau aerian şi depozitare. Auditorii provin de la corpuri de certificare independente, acreditate şi aprobate şi au în vedere verificarea parametrilor a şase aspecte principale: responsabilitatea conducerii, sistemul de management al siguranţei calităţii şi produselor, administrarea resurselor, îndeplinirea serviciului, măsurători, analize şi optimizări, precum şi protejarea produselor şi inspecţiilor externe.

Pentru clienţii unei companii logistice, acest audit independent oferă siguranţa că pot alege un partener deja auditat de experţi independenţi din industrie, printr-un proces transparent, aplicat întregului lanţ de aprovizionare. IFS Logistics este un standard de referinţă în Europa, impus de toţi marii jucători de retail din UE furnizorilor lor.

Gebrüder Weiss România – recertificată la categoria „IFS Logistics at Higher Level”

Unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa logisticii din România, echipa GW a obţinut recertificarea IFS Logistics în 2019, cu un punctaj de 97,44%. „Acest certificat oferă o serie de beneficii-cheie pentru companie și, implicit, pentru parteneri, care se vor putea baza pe o calitate superioară, certificată a serviciilor de logistică din portofoliul companiei, precum și pe siguranța produsului”, declară Mirela Brojban, Business Unit Manager Soluţii Logistice.

În cei 25 de ani de activitatepe piaţa locală, Gebrüder Weiss a crescut într-un ritm susţinut, investind permanent în terminale logistice din multiple oraşe: Bucureşti, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau, Craiova, Constanta,pentru a îşi deservi la parametri optimi clienţii existenţi şi viitori.

Beneficiind totodată de sprijinul şi expertiza de jumătate de secol a companiei-mamă, Gebrüder Weiss GmbH, furnizorul local de servicii logistice reconfirmă prin această recertificare IFS că, pe o piaţă competitivă şi presărată cu provocări, va miza permanent pe o relaţie de business în care încrederea în calitatea livrată este un focus principal.

Despre Gebrüder Weiss România

Prezentă în România încă din anul 1994, GW aniversează 25 de ani de experiență pe piața locală. Bazându-se pe o infrastructură națională cu 9hub-uri logistice în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova, GW oferă soluții logistice inteligente pentru clienții săi și asigură servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim.

Cu peste 600 de angajați, 60.000 m² capacitate de depozitare și un portofoliu impresionant de referințe primite în urma implementării eficiente a unor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, Gebruder Weiss S.R.L. reprezintă cu succes în România compania sa mamă, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice și de transport din Austria.

Contact

Departamentul Marketing și Comunicare
Gebrüder Weiss România

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu
T +40.372.678.500
office.ro@gw-world.com
www.gw-world.com

Cardboard boxes on shelves in warehouse. Storhouse.