Au fost acordate 10 premii către cele mai bune companii prezente în economia românească. ORANGE ROMÂNIA SA a fost premiat ca Liderul pieţei de telecom.

“Suntem foarte mândri și ne bucurăm de acest premiu, ne menținem în top, avem eforturi zilnic, clienții ne motivează să fim tot mai buni în fiecare zi”, a spus Dorin Odiaţiu, Public Affairs, Partnerships and Wholesale Director în cadrul Orange România.

ORANGE ROMÂNIA SA este ”Liderul pieţei de telecom”. ORANGE este numărul 1 pe piaţa de telecom din România, având 10,6 milioane de clienţi la finele anului trecut. Compania oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV. Noua provocare este 5G!

Premiul a fost acordat de Petru Bogdan Cojocaru, Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. “Am posibilitatea să coordonez un domeniu foarte important, care în momentul de față reprezintă aproximativ 7% din PIB. Zona de IT reprezintă un proces semnificativ din PIB. Prezentăm o schemă de ajutor de stat pentru acest domeniu. Există și programul de construire a infrastructurii în bandă largă pentru colegii din comunicații. (…). Așa mărim aria numărului de persoane care pot avea acces la internet de mare viteză”, a declarat Petru Bogdan Cojocaru.

Vedeţi aici întreaga listă a premiaţilor de la Gala Capital Companii de Elită.