Au fost acordate 10 premii către cele mai bune companii prezente în economia românească. FILDAS TRADING SRL a fost premiat ca Liderul pieței de distribuție al medicamentelor.

“În calitate de director general al firmei Fildas sunt onorat să mă aflu aici. Vă doresc mult succes tuturor”, a declarat Dragoş Mihai, directorul general al firmei de distribuție. FILDAS TRADING SRL a primit distincţia ”Liderul pieţei de distribuţie a medicamentelor”. Jucător de top în domeniul distribuţiei de medicamente, compania are peste 1.000 de angajaţi şi asigură acoperirea naţională printr-o reţea de 14 depozite de medicamente şi o impresionantă flotă de transport. Catena, reţeaua de farmacii afiliată, are peste 720 de unităţi şi peste 5.000 de angajaţi.

Premiul a fost acordat de Sorin Naş, Secretar de stat Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. “Programele și inițiativele Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat vin în sprijinul companiilor. Ministerul lucrează la programe și inițiative legislative în vedrea atragerii companiilor pe Bursa de Valori București”, a declarat oficialul din cadrul MMACA.

Vedeţi aici întreaga listă a premiaţilor de la Gala Capital Companii de Elită