Avocatul Tonel Pop a fost dat afară de la percheziţiile din casa lui Gheorghe Dincă pentru că şi-a făcut un selfie. Procurorii DIICOT iau în calcul să îi facă sesizare la Baroul Bucureşti.

„Am cerut şefului de aici, şefului criminaliştilor, să îmi facă o fotografie în faţa unui cort cu prelata trasă şi mi-au făcut dânşii o fotografie în faţa prelatei. Pentru combinezonul acela. (…) Am cerut voie şefului criminaliştilor să îmi facă o poza în combinezonul acela pentru că era haios, ştiţi?! Şi dânşii mi-au făcut o poză la o prelată, deci nu se vede nicio frunză!”, a spus avocatul.

Avocatul Tonel Pop a mai fost întrebat despre presupusele tuneluri pe care le-ar fi văzut sub casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care susţine că le-a omorât pe Alexandra şi Luiza, moment în care Pop i-a reproşat unui jurnalist că nu îi permite să explice şi că ar fi Gică contra.   De la preluarea cazului, avocatul Tonel Pop a lansat o serie de informaţii contrazise de anchetatori. Spre exemplu, Pop a vorbit despre posibilitatea ca Dincă să fi făcut mai multe victime pentru că şi-ar aminti de fete după luni, nu după numele lor. Chestionată, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al Direcţiei antimafia a susţinut că nu are asemenea date.