Grapini a făcut referire la state precum Bulgaria, Polonia, Ungaria, dar a adăugat și o altă țară care nu există „Letiția”.

Cu siguranță, aceasta a vrut să scrie Letonia, dar nu a observat că autocorectul și-a făcut treaba.

„Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est”, a scris Maria Grapini pe Facebook.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos şi text

Maria Grapini se află le pista PSD pentru europarlamentare.

„este un europarlamentar pe care eu îl apreciez, o și cunosc de foarte mult timp, și tot partidul o apreciază – și cred că nu numai partidul – pentru pozițiile avute în Parlamentul European și adoptate fără rezervă, teamă sau ezitare. O bună româncă și un patriot bun”, spunea Dragnea despre ea.

Eurodeputata a stârnit amuzamentul în repetate rânduri, ultima dată, s-a întâmplat în momentul în care a participat la o dezbatere în Strasbourg despre mobilitate.

Aceasta a vorbit în engleză, dar a băgat în ceață publicul.

„Îmi cer scuze, dar eu sunt europarlamentar, nu sunt membru în consiliu. Nu ştiu, l-am întrebat pe ministerul meu al Transporturilor, dar nu am un răspuns. A fost, totuşi, un răspuns diplomatic că România deţine preşedinţia şi că e important să avem o poziţie, o poziţie neutră.

În opinia mea, şi am fost timp de 17 ani antreprenor şi ştiu exact care e filosofia anreprenorului. Eu cred în antreprenorii din România, Bulgaria, Polonia pentru că acum e criză în ţara noastră pentru că nu avem suficienţi şoferi. E foarte important să avem şoferi.”, a spus Maria Grapini.