Gabriela Cristea a vorbit despre situația sa financiară. Prezentatoarea de la Antena Stars a ținut să ofere explicații despre câți bani sunt în cuplu. Ea a reacționat după ce internauții l-au criticat pe soțul ei.

Aceștia au atras atenția că Tavi Clonda stă foarte mult pe rețelele sociale. Ei au opinat că acesta nu face nimic productiv. Imediat, Gabriela Cristea a ținut să sară în apărarea soțului ei. Ea a ținut să le dea replica celor care spun că nu merită banii pe care îi au.

Gabriela Cristea, despre banii câștigați din televiziune

Vedeta de la Antena Stars a subliniat că atât ea cât și soțul ei muncesc de dimineața până seara. Banii pe care îi câștigă îi folosesc tot pentru familia lor. Gabriela Cristea a ținut să precizeze că resursele ei financiare provin din televiziune. Atât ea, cât și Tavi Clonda plătesc taxe pentru toate sumele încasate.

“Dacă ar fi să facem o analiză, eu cred că suntem bogați pe măsura muncii pe care noi o depunem de dimineață și până seara. Și credeți-ne, nu muncim puțin, pentru că ziua noastră, atât a mea, cât și a lui Tavi, începe încă de foarte dimineață și se termină târziu în noapte. (…)”, a spus aceasta.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda/SURSA FOTO: Instagram

Vedeta TV plătește taxe la stat și face o muncă cinstită

Gabriela Cristea a ținut să lămurească și subiectul sumelor câștigate din televiziune. Ea a precizat că resursele sale financiare provin din acest sector.

„Și ca să fiu cât de cât concretă, am să vă spun așa, mai ales pentru cei care cred că în televiziune se câștigă fabulos și că mare lucru oricum noi nu facem. Vreau să vă spun că resursele mele financiare, cele mai mici, provin din televiziune”, a spus acesta.

Vedeta Antena Stars a explicat că pentru banii pe care îi câștigă plătește taxe la stat. Și asta, a continuat Gabriela Cristea, pentru că este vorba de muncă cinstită.

„Asta așa ca o mică picanterie. (…) Banii pe care noi îi avem sunt toți cu taxele la zi, pentru fiecare leuț, noi plătim taxe la stat și asta pentru că nu facem altceva decât muncă cinstită”, a spus Gabriela Cristea pe Tik Tok.

Rate la bancă, mașini în leasing

Ea a ținut să precizeze că alături de soțul ei are rate la bancă. Mașinile aflate în posesia lor sunt luate în leasing. Faptul că sunt persoane publice nu înseamnă din start că situația financiară este una uriașă.

„În rest, ca niște oameni cu scaun la cap, mașinile pe care le avem sunt luate în leasing, adică plătim în fiecare lună câte o rată, mai avem și alte rate la bancă, nu vă gândiți că funcționăm altfel. Ce pot să vă spun cu siguranță este că statutul de persoană publică în România nu îți aduce automat și o situație financiară extraordinară”, a mai spus vedeta de televiziune.

Gabriela Cristea a ținut să puncteze că, în plan financiar, nu își doresc foarte mulți bani. Ea a spus că, în viață, își dorește să se plimbe cu Tavi Clonda. Ea vrea să se distreze cât mai mult cu soțul ei și să profite unii de alții.

„Ne dorim foarte mult să ne plimbăm, să ne distrăm și să profităm unii de alții”, a menționat vedeta de televiziune.

@noutatidinromania Răspunde lui @alinaroxana #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fypage #foryou #foryoupage #fyyyyyyyyyyyyyyyy #pentrutine #viral #tiktokromania ♬ sunet original – Ce Mai E Nou🆕