Ioniţă şi Viorica de la Clejani nu au viaţă uşoară în această perioadă, din cauza scandalurilor în care a fost implicat fiul lor, Fulgy.

Tarife mai mari pentru cântări

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi, la mai bine de o săptămână după izbucnirea scandalului cu drogurile.

Se pare că aceste probleme, care i-au forţat să stea mai mult pe la televizor, în loc să cânte la nunţi sau pe la concerte, dar şi pierderile provocate de pandemie, i-au făcut pe Clejani să ceară mai mulţi bani în ultima perioadă.

Taraful condus de Ioniţă şi Viorica ar avea acum pretenţii financiare mai mari, cei doi cerând în jur de 5.000 – 5.500 de euro pentru a cânta la o nuntă, scrie romaniatv.net.

“Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snoop Dogg”

Ioniţă de la Clejani a explicat şi cum s-a ajuns la problemele în care a fost implicat fiul său: “Fulgy este foarte sensibil. S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile”.

“E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snoop Dogg. Cum dracului să controlăm noi că părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea!

Fulgy este foarte sensibil. S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București. Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el”, a mărturisit Ioniţă de la Clejani.

“Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii”

Viorica de la Clejani spune că ea nu are nicio vină ca părinte, iar acum nu se mai poate apropia de Fulgy.

“Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații. Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez!

După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii.

Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a povestit şi mama băiatului teribilist.