Elena Băsescu tocmai a aflat ce lucruri importante se petrec în viața fostului soț. Este vorba de Bogdan Ionescu, zis Syda. Fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu și Bogdan Ionescu au fost căsătoriți patru ani. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au împreună doi copii. Este vorba de un băiețel și o fetiță, Sofia Anais şi Traian Junior. Aceștia locuiesc cu mama lor.

Între timp, atât EBA cât și Syda și-au văzut de viețile lor și și-au refăcut viețile. Bogdan Ionescu chiar s-a căsătorit. Totul s-a petrecut în urmă cu un an, în București, iar cea cu care și-a unit destinul este turcoaica Sheila. Nu a trecut mult timp și Bogdan Ionescu a mai venit cu o veste importantă. El va deveni tătic pentru a treia oară! Asta pentru că soția lui Bogdan Ionescu este însărcinată în 4 luni. Cei doi se pare că sunt în culmea fericirii. Dovadă stă mesajul distribuit de Sheila și preluat imediat de Bogdan Ionescu pe contul său de socializare.

Ce a postat soția lui Bogdan Ionescu

Frumoasa turcoaică a fost cea care a făcut public momentul în care și-a unit destinul cu Bogdan Ionescu. Ea a postat în urmă cu un an, pe contul ei de Instagram, o sticlă de șampanie și de două pahare. Plus un frumos buchet de trandafiri. Ulterior, a urmat o petrecere fastuoasă în Turcia, în cel mai luxos palat din Instanbul, Cirigan Palace Kempinski.

Acum tot Sheila este cea care a anunțat momentul special care se petrece în viața cuplului. Sheila Ionescu a fost cea care a publicat o filmare de la ecografie. În dreptul imaginilor, șatena a pus un emoticon cu o barză care ținea în cioc un bebe. ”O fetiță”, a scris Sheila. Bogdan Ionescu a redistribuit postarea pe contul său de Instagram.