Este vorba de niște operații estetice la nas, buze și coapse.

Maratonul de operații a început din 2005 și continuă chiar și în prezent. Mezina familiei Băsescu și-ar fi operat coapsele pentru a scăpa de ”aripioare”, apoi nasul, care a trecut prin trei intervenții chirurgicale și buzele care au fost mărite în două rânduri. De asemenea, și-a făcut și tratamente pentru curățarea tenului.

Cum arăta Elena Băsescu?

 

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost europarlamentar între 2009 și 2004 și fotomodel, dar economist la bază.

Oana Lungescu, pe atunci reporter la BBC, a scris despre ea în anul 1999, că ”viitorul politic al altei celebrități sexy apare mult mai îndoielnic”, referindu-se la cea pe care a numit-o ”Paris Hilton a României”.

Conform jurnalistei, fata era în tinerețe ”mai interesată de petreceri decât de partidele politice”, iar ”videoclipurile cu gafele sale sunt hituri pe internet”.

Lucruri neștiute despre Elena Băsescu

Elena Băsescu a absolvit în anul 2004 Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Româno-Americană, București și are o diplomă de master în științe politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Inițial, Elena Băsescu și-a început cariera ca model, dar la finalul anilor 2000 s-a hotărât să urmeze calea tatălui său, Traian Băsescu, la vremea aceea Președinte al României, și să intre în politică. La începutul 2008, a fost aleasă în funcția de secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România, iar în 2009, deși a fost intens criticată pentru acest pas, s-a înscris în cursa pentru Parlamentul European. În 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

Bruneta este fiica lui Traian Băsescu și a Mariei Băsescu și sora mai mica a Ioanei. Viața personală a Elenei a fost dintotdeauna extrem de intrigantă pentru presa din România. În anii 2000, relația sa cu Andrei Hrebenciuc a fost una dintre cele mai mediatizate, la fel ca și căsătoria ulterioară, în 2012, cu Bogdan Ionescu, urmată de un divorț după doar patru ani. Din mariajul cu tânărul poreclit de presă ‘Syda’ au rezultat doi copii, Sofia și Traian Jr.

În 2017 Elena Băsescu a început o relație cu Cătălin Tomata, cu 12 ani mai mic decât ea, iar în iunie 2018 a adus pe lume o fetiță, Anastasia.