John Cușa este unul din cei mai experimentați profesioniști in industria IT&C locală. Numele său este legat în principal de Tornado Sistems unde a activat din 1994 până în 2010, ocupând diverse poziții, de la cea de agent de vânzări până la cea de director executiv. Începand din 2010, în urma vânzării diviziei de “business solutions” către RHS Company, s-a ocupat de integrarea portofoliului de produse și soluții preluate de la Tornado Sistems. Cușa este absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Cibernetică Economică și deține o diplomă MBA din partea ASEBUSS, obținută în anul 2007.
“Suntem încrezători în abilitățile noului Country Manager și avem convingerea că acțiunile sale vor avea efect imediat în rândul partenerilor noștri”, a spus Serhei Kostevitch, CEO ASBIS Enterprises.
ASBIS România este subsidiară locală a grupului ASBISc Enterprises, distribuitor de top din domeniul tehnologiei informației cu sediul în Cipru. Grupul ASBIS este specializat în distribuţia de hardware și software pentru computere, soluții mobile, componente și periferice IT și a altor echipamente digitale.