Presedinte al Consiliului de administratie al Fondului de Compensare a Investitorilor (FCI) a fost desemnata societatea de servicii de investitii financiare Estinvest Focsani, prin reprezentantul acesteia, Lucian Ovidiu Isac. Isac a devenit astfel si reprezentat permanent al Fondului.

Potrivit legii, membrii Consiliului de administratie al FCI trebuie sa fie persoane juridice autorizate si supravegheate de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, actionari ai Fondului, reprezentate prin persoane fizice, in calitate de reprezentanti permanenti. 

Societatea de servicii de investitii financiare Alpha Finance Romania a fost aleasa in functia de membru al CA al FCI. Gabriela Dolea, director economic al societatii de brokeraj, va avea calitatea de reprezentant permanent in conducerea adminstrativa a FCI. 

Ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor a fost fixata ca urmare a renuntarii societatii de servicii de investitii financiare TGH Investment Iasi, la calitatea de administrator, presedinte al Consiliului de administratie al FCI.   

Sursa: Capital