Manelistul Florin Salam a reacționat și a postat un mesaj video pe rețelele sociale ca urmare a ieșirii nervoase a lui Ștefan Bănică Jr., care l-a deranjat se pare. Chiar dacă manelistul nu precizează exact ce l-a deranjat, se poate deduce că Ștefan Bănică Jr. i-a pomenit numele într-un context care l-a determinat să reacționeze destul de dur.

„În general bocciii se respectă mai mult ca valorile. Poate o să auzi și tu asta într-o lună, un an sau cinci. Nu aveai voie să vorbești tu de mine. Tu cânți de două ori pe an, de Crăciun și de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. De Crăciun și a doua zi, de Sfântul Ștefan.

Apoi ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru asta. Ce e drept, ai jucat în Liceenii, mamă, în ce fel ai jucat și acolo, de la Sol Major.

Îl respect așa. Are melodia aia cu Veta. Să nu mai vorbească de mine, măi. Nici eu nu vorbesc de nimeni. Fiecare are greșelile lui, soarta lui, unul e mai liniștit, altul e mai bogat. Nu te murdări, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher. Vezi de treaba ta, frățiorul meu.

Ar trebui să-ți ceri scuze, dacă mă întrebi pe mine, pentru că mi-ai pomenit numele. Mi-am adus aminte că trebuia să-ți dau o replică, că altfel nu-ți pomeneam numele. Ce crezi, te și ridic prin vorba asta. Îți iei trei nunți”, a spus Florin Salam într-un video postat pe Tik Tok.

@madalinradu82 #2022 #fypシ #LiveForTheChallenge #romania🇷🇴 #newtrend #stefanbanica #florinsalam_official #florinstoian61 ♬ sunet original – Madalin Radu

@madalinradu82 #florinstoian61 #florinsalam_official #stefanbanica #newtrend #romania🇷🇴 #LiveForTheChallenge #fypシ #2022 #ASOSChaosToCalm #xfactor #antena1 #protv ♬ sunet original – Madalin Radu

De la ce a pornit totul?

Ștefan Bănică Jr. a avut o ieșire nervoasă în cadrul emisiunii X Factor. Totul s-a întâmplat chiar în momentul în care unul dintre foștii concurenți din cadrul emisiunii, Adrian Petrache, urma să urce pe scenă.

Acesta trebuia să fie însoțit de unchiul său, Florin Salam, doar că manelistul nu s-a simțit bine și nu a mai ajuns pe platourile de filmare. Atunci Ștefan Bănică a avut o reacție puțin ieșită din tipar.

„Nu e corect! Nu cred că s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Asta mi se pare nasoală. Adică ce vină are copilul ăla. Eu sunt încă uimit că cineva nu apare. Am rămas cu un gust amar față de colega mea (n.r. Loredana)”, a izbucnit Ștefan Bănică Jr.

Imediat Loredana a intervenit și a încercat să calmeze spiritele.

„Se poate întâmpla oricui. Putea să aibă COVID, na. A fost la repetiții, dar nu știu, i s-a făcut rău”, a spus artista.