Florin Piersic este devastat! Au plecat spre stele 2 actori minunați

Marele actor a transmis un mesaj sfâșietor după moartea a doi dintre artiștii de primă mână ai generației sale, Valentin Uritescu și Alexandru Lulescu.

Astfel, Florin Piersic a subliniat că cei doi au fost actori și oameni minunați, cu care are amintiri deosebite.

„Oprește-te, Doamne, să-i mai iei dintre noi! O minune de om și de artist, pe Valentin Uritescu l-am avut în emisiunea mea „Piersic show”, atunci a fost ultima data când ne-am văzut și am stat față în față, o enciclopedie de teatru, cu un umor cu totul special.

Și mai este unul mai puțin la numărătoare. Nu demult, l-am sărbătorit la Teatrul Tănase pe Alexandru Lulescu, în ultima vreme am vorbit des cu el, mă iubea nespus și eu îl iubeam la fel. Au plecat spre stele 2 artiști din generația mea, doi actori minunați, Dumnezeu să-i țină la dreapta lui!” a transmis Florin Piersic la Realitatea Plus.

Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani

Amintim că Valentin Uritescu a murit în ziua de vineri, 17 iunie, la vârsta de 81 de ani. Actorul suferea de Sindrom Extrapiramidal, asemănător cu boala Parkinson, iar în ultima perioadă starea sa de sănătate se înrăutățise, astfel că ar fi avut inclusiv zile în care nu putea să vorbească.

Valentin Uritescu a prezentat primele simptome ale bolii de care suferea încă de la vârsta de 33 de ani, iar între timp boala a avansat. Trebuie menționat că informația a fost confirmată și de reprezentanții Teatrului Bulandra, într-o postare pe Facebook.

„A murit Valentin Uritescu. Multe generații cunosc acest nume, îl asociază unui chip, unui glas și unui mod inconfundabil de interpretare”.

Actorul Alexandru Lulescu a încetat din viață la vârsta de 90 de ani

De asemenea, Actorul Alexandru Lulescu a încetat din viață la vârsta de 90 de ani, potrivit informațiilor transmise de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

Alexandru Lulescu a fost omagiat pe scena Teatrului „Constantin Tănase”, anul trecut, în luna octombrie, aceasta fiind ultima sa apariție pe scenă. Anul acesta, pe 1 iunie, a împlinit 90 de ani, fiind considerat cel mai longeviv actor al Teatrului de Revistă.

Corpul neînsuflețit va fi depus, pentru un ultim omagiu, duminică, 19 iunie, ora 9:00, în foaierul Sălii Savoy a Teatrului „Constantin Tănase”, din Calea Victoriei nr.33.