Florin Cîțu a început un pelerinaj prin toate filialele PNL din țară! Se pregătește deja pentru 2024

În acest context, șeful PNL a ținut să sublinieze că „timpul trece” iar alegerile din 2024 sunt foarte aproape. Din acest motiv, spune Florin Cîțu, trebuie să se pregătească.

„Am venit aici ca preşedinte al PNL pentru că prin această vizită încep un turneu în filialele PNL. După congres e bine să vedem cum ne pregătim, pentru că timpul trece şi alegerile din 2024 sunt foarte aproape, chiar dacă nu ne dăm seama acum, şi trebuie să ne pregătim”, a declarat liderul liberal.

Vrea să ajungă anul acesta în toate filialele de partid din ţară

De asemenea, acesta a fost întrebat dacă turneul prin filiale are legătură cu faptul că în spaţiul public au fost voci din PNL care au afirmat că ar trebui să fie organizat un congres al partidului mai devreme decât a fost stabilit.

Astfel, Florin Cîţu a răspuns că „nu are legătură”. Mai mult, liderul PNL a menţionat că vrea să ajungă anul acesta în toate filialele de partid din ţară și își dorește ca formațiunea sa„să fie cel mai mare partid politic din România”.

„Având în vedere că suntem încă în pandemie o să fiu limitat de timp, dar voi face şi online întâlniri cu colegii mei, după aceea voi merge în vizită, deci va fi tot anul acesta, nu doar anul acesta, voi merge până în 2024, dar anul acesta vreau să merg iarăşi în toate filialele, trebuie să pregătim 2024 foarte bine. Eu am spus câteva lucruri când am candidat pentru preşedinţia partidului: vreau ca PNL să fie cel mai mare partid politic din România şi vreau să mă ţin de asta şi vreau să rămânem la guvernare cel puţin opt ani de zile şi mă ţin şi de asta”, a conchis Florin Cîțu.