Se pare că actorul încearcă să nu o menajeze atât de mult pe Andra, având în vedere că este singura femeie din juriul emisiunii, într-un grup de trei bărbați. În opinia lui Florin Călinescu, femeile au reușit deja să ajungă la egalitate cu bărbații.

“Nu cred că mai e cazul, femeile au obținut egalitatea, sexismul nu mai e la locul lui. Este o persoană între trei bărbați, iar chestiunea asta nu se mai aplică. În afară de a o lăsa să treacă înainte sau de a-i deschide o ușă, nu cred că mai este cazul”, a povestit Florin Călinescu pentru Viva.ro.

Acesta nu s-a oprit aici și a vorbit și despre relația pe care o are cu Mihai Petre.

„Eu nu aș putea avea contre cu Mihai”

Legat de Mihai Petre, Florin Călinescu a povestit că toate contrele din ei sunt la nivel de glume, la fel şi cu ceilalţi membri din juriul emisiunii „Românii au talent”.

De asemenea, potrivit actorului, cei doi nu s-ar putea contrazice niciodată.

“Eu nu aș putea avea contre cu Mihai Petre. La greutatea mea, el nu s-ar mai ridica, nu poți avea contre ca în box. Sunt lucruri inerente, și cu Andi, și cu Andra, dar e ca în fotbal – mai strigă unul la altul: „De ce nu mi-ai dat o pasă?. E o chestiune iscată din adrenalină, dar nu sunt lucruri iscate din profunzime”, a mai adăugat Florin Călinescu pentru sursa citată.