Panică la Românii au talent după ce a fost chemată salvarea pentru Florin Călinescu! Se pare că o concurentă de la Românii au talent i-a adus problemele juratului care a avut nevoie de intervenția medicilor deoarece avea tensiunea prea mare, aceasta ajungând la 20. Cu toate că inițial se credea că este o glumă, medicii emisiunii au intervenit și au insitat ca juratul să nu mai continuie emisiunea în ziua respectiva. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat înduplecat și a cerut medicilor să fie consultat după ce termină ziua de preselecții. Se pare că acum Florin Călinescu se simte bine și a fost vorba doar un pulseu de tensiune, cel mai probabil din cauza oboselii.

Telespectatorii s-au bucurat vineri de încă o seară plină de talent și de un spectacol marca „Românii au Talent”. Primul Golden Buzz oferit de Florin Călinescu în acest sezon a revenit concurentului Radu Palaniță, în vârstă de 40 de ani.

Un adevărat talent muzical

Acesta este din București, lucrează ca mecanic auto, dar spune că pasiunea sa este muzica. “Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”.

Radu a participat și la Vocea României și spune că, deși nu a trecut mai departe, experiența de acolo și sfaturile juraților l-au motivat să meargă mai departe.

„Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu, înainte de a da Golden Buzz-ul.