Retailerul de electronice şi electrocasnice Flanco a deschis un nou magazin în Slobozia, în cadrul galeriei Kaufland, în urma unei investiţii de 450.000 de lei.

Compania se aşteaptă să realizeze vânzări de 5 milioane de lei în primul an de funcţionare (2.500 euro/mp/an), suprafaţa magazinului fiind de 480mp.

Potenţialul de vânzare al noului magazin este de 6-7 milioane lei (în cazul unei vânzari anualizate de 3.000-3.500 euro/mp), compania estimând să ajungă la acest nivel după 24 luni de la deschidere, o data cu revenirea pieţei electroIT, care a cunoscut o corecţie semnificativă în ultimele 18 luni, scăzând cu 50%.

 „Restructurarea operaţională fiind încheiată, ne concentrăm acum în direcţia dezvoltării şi consolidării reţelei de magazine. Flanco va continua dezvoltarea reţelei prin deschiderea de magazine în locaţii cu potenţial de vânzare ridicat, având în vedere în acest moment 10 noi locaţii”, a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Flanco International este unul dintre cei mai importanţi retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice şi electrocasnice şi operează în acest moment o reţea de 70 de magazine.

SURSA:Flanco