Unica fiică a fostului jucător de tenis Ion Țiriac are frumoasa vârstă de 24 de ani. Aceasta locuiește în Statele Unite ale Americii și este studentă la Universitatea din Miami, unde studiază jurnalismul și economia. Anterior, Ioana Țiriac a terminat Liceul American la București.

Ioana Țiriac, viață lipsită de griji în SUA

Ioana este fiica lui Ion Țiriac și a jurnalistei egiptene Sophie Ayad. Astfel că dintr-un sportiv și afacerist de excepție și dintr-o jurnalistă profesionistă a rezultat o tânără frumoasă și inteligentă.

Printre hobby-urile Ioanei se numără călătoritul, aceasta vizitează diverse destinații exotice cu fiecare ocazie și împărtășește tot pe rețelele de socializare ca orice tânără de vârsta ei. Desigur, ea nu uită să se îngrijească de studiile sale, așa importante pentru viitorul său.

Ioana Țiriac calcă pe urmele tatălui ei

Frumusețea o are de la mama, iar inteligența și spiritul antreprenor de la tata. Anterior, aceasta a organizat un eveniment caritabil unde a avut loc și o prezentare de modă, iar banii strânși au fost donați.

Dacă tot am spus că îl moștenește pe tatăl său, trebuie amintit și faptul că Ioana este o iubitoare a tenisului exact ca Ion Țiriac. Aceasta este prezentă la diverse turnee de tenis, în special la Madrid Open, competiție patronată recent de tatăl său, conform digisport.ro.

Sophie Ayad, mama Ioanei Țiriac: „Îl iubesc pe Ion, e un tată grozav și un prieten adevărat!”

Sophie Ayad, care acum are 51 de ani, şi Ion Ţiriac, ajuns la onorabila vârstă de 82 de ani, s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. În acel an, Sophie lucra ca jurnalistă pentru revista Bunte.

Deși nu mai formează un cuplu, părinții Ioanei sunt într-o relaţie bună pe care o afișează pe rețelele de socializare, mama ei vorbind chiar la superlativ despre Ion Țiriac.

„Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei. Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare.

Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, declara Sophie Ayad în 2019 pentru libertatea.ro.