Sarah Dumitrescu este jucătoare de baschet de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, iar în această toamnă a semnat cu o universitate importantă. Din nefericire, zilele trecute Sarah s-a accidentat grav la ultimul ei meci de baschet și a fost operată de urgență.

Pentru a fi alături de fiica sa, Anamaria Prodan a plecat în SUA, după externarea acesteia. Se pare că în urma operației, Sarah trebuie să urmeze un program lung de recuperare.

La momentul externării Sarah a fost întâmpinată de colegele de echipă, care au încurajat-o. De asemenea, nici Anamaria Prodan nu a fost mai prejos.

„Iubita mea… ce nu te omoară te face muuullltttt mai puternică! Love u. Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu. Întreaga echipă o susține. Va reveni mai puternică decât oricând”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.
Spre deosebire de Rebecca, sora ei mai mică, Sarah a ales să-și urmeze tatăl și astfel s-a înscris la Universitatea din Mississippi, iar Anamaria Prodan a fost foarte încântată de decizia fetei sale.
”Sunt bucuroasă că am oportunitatea să practic sportul pe care îl iubesc la următorul nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor universităţilor care au vrut să mă recruteze. Acestea fiind spuse, sunt entuziasmată să vă anunţ că mi-am luat angajamentul să joc la Universitatea din Mississippi și sper să o fac cât mai bine atât pentru viitorul meu, cât și pentru a-mi face părinții fericiți”, a spus și Sarah, la puțin timp după ce a semnat cu echipa din SUA.