Laurențiu Reghecampf se va împăca cu Anamaria Prodan în 2024?

Mitică Dragomir a detonat bomba la finalul anului! E convins că împăcarea dintre Laurențiu Reghcempf și Anamaria Prodan va deveni realitate în 2024. Potrivit spuselor sale, cei doi se vor împăca de dragul copiilor și vor fi prieteni până la adânci bătrâneți.

„Se împacă pentru copii. Da, vor fi prieteni până la adânci bătrâneți”, a zis Mitică Dragomir în cadrul podcastului „Max Profețiile lui Mitică” de pe canalul de YouTube „FANATIK RO”.

Dumitru Dragomir, Mitica Dragomir
SURSA FOTO: Inquam Photos, Octav Ganea

„Cred că ea s-a supărat puțin pe mine. Ea m-a chemat la emisiunea pe care o are. Dar eu i-am spus că nu pot să mă duc la emisiunea ei deoarece am un contract cu o firmă de pariuri. Nu ne-am certat, dar am avut discuția asta. I-am spus direct că nu pot să onorez invitația ei. Adevărul e că astfel de discuții nu convin nimănui.

Cu mine și dacă te cerți, nu rămânem supărați. Eu i-am spus ei că după ce termin campionatul și nu mai am emisiuni legate de contractul meu, mai vorbim”, a adăugat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În urmă cu o lună de zile, vedeta și-a deschis un canal de YouTube și și-a făcut propriul podcast. Podcastul ei se numește „Eu sunt Anamaria Prodan”. Nume mari din lumea sportului au venit, până acum, la podcastul ei.

Anamaria Prodan i-a trimis urări de sărbători lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut o retrospectivă a anului 2023 și se simte mândră de realizările remarcabile ale copiilor săi. Bebeto și Sarah au obținut succese notabile în domeniul sportiv, în timp ce Rebeca și-a făcut prezența simțită în industria modei din SUA.

Ea apreciază experiențele trecute, văzându-le ca oportunități de dezvoltare personală. În ciuda tensiunilor în relația cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, ea i-a transmis urări de bine de Crăciun. Ea crede că fiecare își construiește propriul drum. Nu există resentimente între ei.

Vrea să se bucure de sănătate și să trăiască mult pentru a-și îngriji nepoții. Cu toate obstacolele întâmpinate în ultimii ani, ea recunoaște că acestea au la evoluția sa.

„Ne facem aceleași feluri de mâncare și în America. Sănătate multă, vreau să trăiesc mult, să îmi văd nepoții, să îi cresc și să îi văd și pe ei la casele lor. Sărbătorile pentru mine au o însemnătate aparte. Nu are ce să se întâmple ca să le strice. În rest, toate amintirile legate de mama, de copiii mei, de nașterea lor sunt speciale”, a declarat ea.