Pff…Cum 600 de milioane de euro? Nici nu ştiu să număr atât!”

Flavia Ciocodei locuieşte în sectorul 4, într-un bloc de locuinţe ridicat în anii '70. Vecinii o descriu ca pe o femeie cu probleme financiare.

„Chiar se plângea că din pensie îi e foarte greu să se descurce acolo. Probabil pensia dânsului şi cu ce mai dă în plus. Mi-a zis că e foarte greu”, spune o vecină despre Flavia Ciocodei.

Femeia locuieşte la parterul unui bloc din cartierul Tineretului, într-un apartament pe care l-a cumpărat înainte de Revoluţie, împreună cu soţul, de la cântăreaţa Sanda Ladoşi. În prezent, pe piaţa imobiliară, un apartament în această zonă are un preț mediu de 70.000 de euro.

„E o persoană modestă, care nu mi-a dat impresia că… ştiţi că astea se observă, să debordeze de bună stare. Ştiu că e o vecină foarte bună. Nu e bogată. Nu are relaţii din astea dubioase”, spune o vecină.

Deşi numele femeii apare pe un document potrivit căruia şi-ar fi împrumutat fiica cu sute de milioane de euro, reporterii Digi24 au surprins-o pe Flavia Ciocodei deplasându-se nu cu limuzina, ci cu taxiul.

 

mai multe, AICI


Te-ar putea interesa și: