Meghan Markle și Harry au fost excluși

Meghan Markle și Harry, OUT! Membrii Familiei Regale britanice au dezvăluit imaginile folosite pe felicitările lor de Crăciun, iar Regele Charles al III-lea a optat pentru o fotografie de la ceremonia de încoronare din acest an, conform informațiilor furnizate de BBC.

Regele și Regina Camilla au distribuit o imagine în care sunt surprinși purtând robele și coroanele în Sala Tronului de la Palatul Buckingham, pe 6 mai.

Membrii Familiei Regale britanice au făcut publice imaginile de pe felicitările de Crăciun
Regele şi Regina Camilla

Prințul și Prințesa de Wales au distribuit o fotografie alb-negru a familiei lor, prezentându-se în jurul Prințesei Charlotte, aflată pe un scaun. Toți poartă cămăși albe, în timp ce Catherine, Prințesa de Wales, și fiica ei Charlotte, în vârstă de opt ani, sunt în blugi. Prințul de Wales este îmbrăcat cu pantaloni negri, la fel ca și fiii săi – Prințul George (10 ani) și Prințul Louis (5 ani).

Prințul și Prințesa de Wales-Felicitare de Craciun
Prințul și Prințesa de Wales

Fotografia a fost realizată de fotograful originar din Yorkshire, Josh Shinner, cunoscut pentru portretele unor personalități precum Florence Pugh, Jodie Comer și Sam Smith.

Regele și Regina au fost fotografiați de către Hugo Burnand, marcând a doua felicitare de Crăciun în care Regele Charles apare în rolul de monarh.

Cei doi se află în apropierea unuia de altul, Regele Charles purtând Coroana Imperială de Stat, în timp ce Regina Camilla poartă Coroana Reginei Maria.

Regele este îmbrăcat în tunica de încoronare și mantia din catifea de mătase purpurie, aceeași vestimentație purtată și de Regele George al VI-lea în 1937.

Mantia Reginei a fost realizată de Ede and Ravenscroft și a fost meticulos creată și brodată manual de către Royal School of Needlework.

Regele Charles şi Regina Camilla au fost încoronaţi în acest an

Regele Charles și Regina Camilla au fost încoronați în acest an la Westminster Abbey, într-o ceremonie grandioasă ce a adunat o sută de șefi de stat, regi și regine din întreaga lume, precum și celebrități, membri ai familiei și apropiați ai cuplului.

O mulțime de mii de oameni s-au adunat pentru a-i vedea pe cei doi pe balconul palatului după ceremonie, însoțiți de Prințul și Prințesa de Wales împreună cu copiii lor, alături de paji și doamne de onoare.

De obicei, membrii Familiei Regale fac publice imagini oficiale festive care sunt utilizate pe felicitările de Crăciun trimise prietenilor, familiei și colegilor.

În anul precedent, Charles și Camilla au ales o fotografie din momentul participării lor la Braemar Royal Highland Gathering în luna septembrie, cu doar câteva zile înainte de decesul mamei sale, Regina Elizabeth a II-a.

Prințul și Prințesa de Wales au selectat o imagine cu ei ținându-se de mână cu copiii lor într-o zi însorită de vară în Norfolk.

Catherine a susținut concertul anual de colinde la Westminster Abbey vineri, iar printre cei 1.500 de participanți s-au aflat moașe, educatori și persoane care au avut un an plin de încercări.

Corul de la Westminster Abbey a interpretat alături de Beverley Knight și Adam Lambert, în timp ce William, Micheal Ward, Emma Willis, Roman Kemp și Jim Broadbent au oferit momente de lectură.