„Nu ne-au spus, ne-au mințit tot timpul, în permanență, am simțit că e ceva în neregulă, dar acești trădători de neam, de țară, nemernici, puși în funcțiile statului, sunt plătiți. Nu se mai satură de bani, nu le mai ajunge pământul. Nu e de ajuns ca la suferința noastră să mai adauge și alte suferințe. Din câte am înțeles baroul avocaților din București încearcă prin toate căile posibile să-l atace pe domnul Tonel, nu se poate. Nu e posibil. Nu mai adăugați încă o durere la durerile noastre!”, a explicat bunicul fetei.

Presiuni pe avocat

„Acum intervine și acest barou de avocați. Ce încârligături are cu DIICOT-ul? Sunt neamuri? Au neamuri? Au rude? Au protejați? Pe cine vor? Domnule președinte, lăsați-ne domnule în pace, la durerea noastră, nu mai adăugați altă durere! O să ajung la spital. Vor să mă bage în pământ și mafioții ăștia. Asta mai lipsea”, a mai spus bunicul Luizei.

Întrebat de ce crede că se încearcă înlăturarea avocatului lor, Tonel Pop, bunicul Luizei a răspuns: „Pentru că spune lucrurilor pe nume și spunând adevărul, adevărul a durut și doare”.

„Nu am primit amenințări. Doar ce am auzit din posturile de televiziune că vor să-l înlăture pe domnul avocat, Tonel Pop. Nu permitem. Domnul avocat trebuie să ne reprezinte în continuare, dar dacă se întâmplă treaba asta, ne strângem toți și mergem în fața baroului de la București. E inutil. Domnul avocat trebuie să ne reprezinte”, a spus mama Luizei.

Cinci vecini de-ai lui Gheorghe Dincă au fost chemaţi la audieri la Poliţia Caracal. Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, aceştia urmează să dea declaraţii cu privire la faptul că telefoanele lor au fost folosite pentru a fi sunate rudele Alexandrei şi Luizei, cele două fete dispărute în Caracal. Vineri, criminaliştii s-au întors la locuinţa lui Gheorghe Dincă după ce joi au fost sistate cercetările pentru expertiza informatică a telefoanelor şi a laptopului suspectului.

Între timp, primele date din anchetă arată că oasele găsite în pădure ar aparţine unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 şi 17 ani. Asta deşi criminalul a susţinut că aceste oase ar fi ale Luizei Melencu, care are 18 ani. În presă s-a speculat că ar fi părţi din corpul Alexandrei, dar Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei, a susţinut că nu exista niciun document la DIICOT care să ateste acest lucru.