Compania de distributie a preluat peste 90% din actiunile societatii Fabrica de Scule Rasnov printr-o tranzactie in valoare de 7,54  milioane de lei pe piata Rasdaq, informeaza un comunicat Sprinter.

Anul trecut, Fabrica de Scule Rasnov a avut o cifra de afaceri de 14,47 milioane lei si un profit de 92.000 lei.

Dan Spatarelu, director executiv al Sprinter, a anuntat ca se va mentine profilul firmei si se va continua productia de scule aschietoare. De asemenea, acesta  a anuntat vor fi respectatea toate angajamentele si contractele asumate in ce priveste clientii, furnizorii si partenerii externi.

Fabrica de Scule Rasnov este liderul productiei de scule aschietoare din Romania (burghie, freze, tarozi). In prezent, compania produce cea mai diversificata gama de echipamente de acest gen.

Potrivit comunicatului, Springer intentioneaza sa continue si sa relanseze afacerea, primul pas in aceasta strategie fiind demararea negocierilor pentru implementarea unui sistem informatic integrat de tip ERP.

Sprinter este o firma de distributie cu acoperire nationala, infiintata in 1994. Are peste 120 de angajati care deservesc aproximativ 6000 de clienti din mai mult de 200 de orase din Romania.

Sursa: Capital